Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

LONDARX

 

 

Ο συμπολίτης μας κ. Αντώνης Λόντος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Λάμπρου Μίχου.

Στο επίσημο μήνυμα του, σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ο κ. Λόντος τόνισε τα εξής: «Ως Έλληνες πολίτες, σε τακτές ημερομηνίες, έχουμε καθήκον και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα με την ψήφο μας να αναδεικνύουμε εκείνους που θέλουμε να μας αντιπροσωπεύουν στο Δήμο μας και να εργάζονται για την ποιότητα και τη βελτίωση της ζωής μας σε όλους τους τομείς.

Είμαι ο   Αντώνης Λόντος του Δημητρίου, συνταξιούχος δάσκαλος. Και σε πολλούς από   εσάς, τους εκλεκτούς συμπολίτες μου, και στα παιδιά σας μετέδωσα γνώσεις, ήθος και μαθήματα χρήσιμα για τη ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην και νυν υποψήφιος δήμαρχος της Πόλης μας, κύριος Λάμπρος Μίχος, μου πρότεινε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του και δέχτηκα. Δέχτηκα, επειδή έχω τη διάθεση, το χρόνο και τις ικανότητες να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ στο Δήμο που έχω επιλέξει ως τόπο μόνιμης κατοικίας μου.

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι, συγγενείς, γείτονες, συνάδελφοι, γονείς και μαθητές μου, εάν πιστεύετε στις ικανότητές μου και στο ήθος μου και με εμπιστεύεστε, θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, εάν μου δείξετε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019».

                                                                       

Ευελπιστώντας

Με εκτίμηση Λόντος   Αντώνης

YESSNEW