ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ: ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΜΑ

ΜΕ "ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ" ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΑ

 

 

FRONT2

 

Αγαπητές συνδημότισσες – Αγαπητοί συνδημότες

 

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την αναβάθμιση και τη δημιουργική ανάπτυξη της πόλης μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί υπευθυνότητα για όποιον θέλει να την υπηρετήσει και προϋπόθεση για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της είναι η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. Η πόλη για να πάει μπροστά χρειάζεται ενεργούς πολίτες. Πολίτες που να νοιάζονται, να διεκδικούν, να αγωνίζονται για μια πιο «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».

 

Η πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα «κοινά» της πόλης μας με έχει κάνει πιο υπεύθυνη και πιο προσεκτική στις επιλογές μου, πάντα όμως με σεβασμό στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Συστρατεύομαι κι εγώ στην προσπάθεια της παράταξης «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» και του επικεφαλής της, υποψήφιου Δημάρχου ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ, για να κάνουμε, όλοι μαζί, το «ποιοτικό άλμα» που έχει ανάγκη ο δήμος μας.

 

Εμπιστεύομαι τον ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ γιατί γνωρίζω ότι εκτός από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, ως Διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, είναι και ένας αδιάκοπος οραματιστής και αγωνιστής της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Ένας άνθρωπος με ιδέες, όρεξη, αποδεδειγμένες ικανότητες, χωρίς πολιτικές κληρονομιές, ένας άνθρωπος που κομίζει και στηρίζει το καινούργιο και το ελπιδοφόρο με μαχητικότητα και πολιτισμένο πολιτικό λόγο.

 

Αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή για την ποιοτική ανύψωση της πόλης, για μια όμορφη και ασφαλή πόλη, για μια πραγματική «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

 

 

Μαρία Παπαδάκου, υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Μιχάλη Γιάγκα

«Αγία Βαρβάρα – Δυνατή πόλη»

 

 

 

MOUSNEW