ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟ

 

KOUFPER

 

 

Πέρα από την πολύχρονη επιτυχημένη δραστηριότητα του ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - CATERINGΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», η οποία εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα, ο Γιώργος Κουφόπουλος τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει σε δράσεις και ενέργειες, που σκοπό έχουν το καλό των τοπικών κοινωνιών. Ο ίδιος είναι αγνός φίλαθλος του ποδοσφαίρου και λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπου πιστεύει ακράδαντα ότι εκεί μπορεί να βρει υγιές διέξοδο η νεολαία.

Στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, ο Γιώργος Κουφόπουλος και η εταιρεία του «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» είναι εδώ και 2,5 έτη ισχυροί χορηγοί της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες του περασμένου Ιανουαρίου, κατέλαβε μάλιστα και την θέση μέλους στο ΔΣ.

Πιο πριν, όμως, ο Γιώργος Κουφόπουλος, ήταν από τους πρώτους υποστηρικτές της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ατρομήτου Περιστερίου, στην οποία μάλιστα κατέχει εδώ και αρκετό καιρό το πόστο του Αντιπροέδρου.

Τα γυναικεία τμήματα του Ατρομήτου Περιστερίου, συμμετέχουν με δύο (2) αντίστοιχα τμήματα στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΠΟ, ένα (1) στην Α΄ Εθνική και ένα (1) στην Γ΄ Εθνική. Το περασμένο Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι, το τμήμα Γ΄ Εθνικής του Ατρομήτου γιόρτασε την άνοδο του από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική.

Εκεί, ως Αντιπρόεδρος του Ατρομήτου, ο κ. Γιώργος Κουφόπουλος είχε την ευκαιρία να τα πει σε πιο χαλαρό κλίμα με το μέλος της ΕΠΣ Αθήνας (Ταμίας του ΔΣ) κ. Ιωσήφ Ξυπνητό (φώτο αριστερά), με τον γνωστό Ιατρό και Πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά κ. Αντώνη Λεμονή (δεξιά φώτο), όπως επίσης και με τον πρώτο πολίτη του Περιστερίου, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ανδρέα Παχατουρίδη (μεσαία φώτο). Ο Κουφόπουλος συζήτησε με τους συνομιλητές του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα και ανανέωσαν το ραντεβού τους.

 

 

GK

 

 

POLBAN

 

 

LIXK