ΓΙΑΓΚΑΣ:

Αντί για ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ … ΛΕΧΑΙΝΑ !

 

arxikh paidikos

 

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

 

Αντί για ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ δημιουργείται

ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΪΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ

ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 

Ο Δήμαρχος, πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι συζητάει με το Υπουργείο εργασίας την παραχώρηση του κτηρίου της εργατικής εστίας που βρίσκεται στην οδό Κερκύρας και Αρχιμήδους για να γίνει Γηροκομείο.

Στις 18 Απριλίου, δημοσιεύτηκε απόφαση της Υπουργού εργασίας κ. Αχτσιόγλου, ότι το συγκεκριμένο κτήριο παραχωρείται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής, για υλοποίηση προγραμμάτων αποϊδρυματοποίησης για ενήλικα άτομα με αναπηρίες που διαβιούν σε μονάδες κλειστής φροντίδας.

Μεταφέρουν δηλαδή τα Λεχαινά στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.

Αυτό ήταν το πολυδιαφημισμένο Γηροκομείο του κ. Δημάρχου?

Έχουμε δίπλα μας τις Φυλακές, το Δρομοκαϊτειο, το Δαφνί, το Άσυλο Ανιάτων. Και τώρα προσθέτουμε παρόμοια μονάδα μέσα στην πόλη, σε χώρο όπου στεγάζεται παιδικός σταθμός.

Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν νοητικά ή κινητικά προβλήματα. Δεν μπορεί όλα να συσσωρεύονται στη πόλη μας. Η Αγία Βαρβάρα έχει ανάγκη άλλων δομών και άλλης εικόνας.

Την αποκάλυψη αυτή την έκανα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου την Πέμπτη 18/4/2019 και κάλεσα τον Δήμαρχο και τις κυβερνητικές δυνάμεις που τον στηρίζουν να αντιδράσουν άμεσα, για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια επανέρχομαι για την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Μιχάλης Γιάγκας

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό

«Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».