ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ: ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

BADARX

 

 

 

 

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η κ. Σταυρούλα Μπαντούνα, η οποία εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του κ. Μιχάλη Γιάγκα. Μέσω της επιστολής, η Ψυχολόγος, κ. Μπαντούνα, ευχαριστεί τους συμπολίτες μας και δεσμεύεται να συμβάλλει στην πρόοδο της πόλης μας, πάντα με σεβασμό προς τον άνθρωπο. Η ανακοίνωση της κ. Μπαντούνα έχει ως εξής: «Ευχαριστώ τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν, με τίμησαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν Δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» του κ. Μιχάλη Γιάγκα.

Η εμπιστοσύνη για μένα είναι τρόπος ύπαρξης και λειτουργίας που χτίζεται και συντηρείται από πολλές μικρές ενέργειες καθώς ο χρόνος περνά.

Αποτελεί δέσμευση και υποχρέωση, αυτή την εμπιστοσύνη, να την επιβεβαιώσω στη διάρκεια του χρόνου με τις επιλογές και τη στάση μου.

Θα είμαι κοντά στα προβλήματα της πόλης και στους ανθρώπους της και μαζί με την ομάδα της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ», θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραγωγή έργου και στην πρόοδο του δήμου μας. Με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια , υπευθυνότητα και πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο».

 

kAIS