Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΛΙΑΤΟΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΛΑ

MOULKAK

 

 

Ιστορική αλλαγή σελίδας στην ΠΟΣΠΛΑ (Παννατική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών), όπου νέος Πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Μουλιάτος (φώτο αριστερά), αντικαθιστώντας τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Κώστα Κακαράντζα (δεξιά φώτο), που συνταξιοδοτήθηκε, έπειτα από μια μακρά, επιτυχημένη, μαχητική και αγωνιστική πορεία, στο τιμόνι της Ομοσπονδίας. Ο Κώστας Κακαράντζας, μία εμβληματική μορφή στον χώρο των Λαϊκών Αγορών, όπου έδωσε αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, έχει διατελέσει επίσης, Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ.
Αντίστοιχα, μακρά και αξιοσημείωτη κοινωνική διαδρομή έχει και ο τέως Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, και νέος Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ κ. Δημήτρης Μουλιάτος, που βρίσκεται στο μετερίζι των Λαϊκών Αγορών σχεδόν κοντά στις 4 δεκαετίες. Ο κ. Μουλιάτος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, όπου αποτέλεσε την φωνή των Λαϊκών Αγορών σε αυτό το τοπικό – αυτοδιοικητικό πλαίσιο.
Σχετικά με τις αλλαγές στο ΔΣ της ΠΟΣΠΛΑ, ν
έος Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ είναι ο Δημήτρης Μουλιάτος από τη Β΄ ΛΑ Αθηνών, νέος Αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Παππάς από τη ΣΤ΄ ΛΑ Αθηνών και νέος Γενικός Γραμματέας είναι ο Κώστας Σφύρλας από τη Γ΄ ΛΑ Αθηνών.
Οι νέοι εκπρόσωποι του Προεδρείου εκλέχθηκαν ομόφωνα από το ΔΣ, σηματοδοτώντας πως σύσσωμος ο κλάδος ενωμένος σαν μια γροθιά θα συνεχίσει τον καθημερινό αγώνα για την επίλυση όλων των προβλημάτων των Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

DOMOKYR