ΕΝΤΑ ΓΟΝΗ: ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ

ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ

EDEUX

 

 

 

 

Η Παιδίατρος και Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας κ. Έντα Γονή (κεντρική φώτο), εν μέσω πολύ δύσκολων καταστάσεων για την χώρα μας, με αφορμή τον διπλό εορτασμό, της Εθνικής Επετείου του 1821 και τον Ευαγγελισμό, απηύθυνε - ανάρτησε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα, όπου επισημαίνει: «… Η 25η Μαρτίου μια μέρα ορόσημο για την δημιουργία του Έθνους μας. Η 25η Μαρτίου 1821, ήταν μια μέρα εξέγερσης ενάντια στον Τουρκικό ζυγό. Η 25η Μαρτίου 2020, ας είναι για μας ορόσημο κι ας ΜΕΝΟΥΜΕ μέσα, προκειμένου, να σπάσουμε τον κύκλο μετάδοσης του κορονοϊού. Δύσκολο το μέσα μέσα, δεν λέω, αλλά, όπως και οι πρόγονοί μας, θα κερδίσουμε και εμείς αυτό τον αγώνα προκειμένου να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ας κάνουμε μια θυσία, στην έξοδο, ας χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνο, messenger, viber, skype να μιλήσουμε με τους φίλους, γνωστούς, αγαπημένους μας. Μόνοι θα είμαστε, αν έστω και ένας από μας πάθει κάτι.

Χρόνια πολλά!!! Λοιπόν και για το 1821, αλλά και για το 2020 και τα Χρόνια που θα έρθουν!!!

Χρόνια Πολλά και για την γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η Χάρη της και η Χάρη του Θεού να μας βοηθήσει, να το ξεπεράσουμε και να μην έχουμε άλλες απώλειες».

 

 

 

LIXK