Ο πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΪΤΕΡΗΣ

ΣΕ ΡΥΘΜΟ “CHALLENGE ACCEPTED

PAITARX

 

 

 

Για την ιστορία, ο συμπολίτης μας Κώστας Παϊτέρης, εκεί στο… μακρινό 2009 (τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου), διετέλεσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα λίγων ημερών, Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, έπειτα από την παραίτηση του κ. Λάμπρου Μίχου (που εν συνεχεία εκλέχθηκε Βουλευτής Β΄ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ) και πριν την έλευση του κ. Γιώργου Καπλάνη στον δημαρχιακό θώκο. Έστω και για υπηρεσιακούς λόγους, ο κ. Κώστας Παϊτέρης διετέλεσε Δήμαρχος, τούτης εδώ της πόλης.

Ο πρώην Δήμαρχος, λοιπόν, της πόλης μας, Κώστας Παϊτέρης, σε αυτήν την περίοδο του κορωνοϊού, ακολουθεί ότι επιτάσσει η διαδικτυακή… μόδα, μπαίνοντας σε ρυθμούς challenge accepted (δέχομαι την πρόκληση), και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό (FB), φωτογραφία του από τα νηπιακά του χρόνια (αριστερά στην κεντρική εικόνα).

Εμείς, ακολουθώντας την διαδρομή του ως εξέχον δημόσιο πρόσωπο της πόλης μας (δεν έχουμε και πολλούς πρώην Δημάρχους στην Αγία Βαρβάρα), φροντίσαμε να εμπλουτίσουμε την φωτογραφική… φαρέτρα του, με μια φωτογραφία (στη μέση) από το 1991 όταν αγωνίστηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας (ο Κώστας Παϊτερης ήταν μαθητής της 3ης Δέσμης στην Γ΄ Λυκείου), όπως και την τελευταία φωτογραφία δεξιά, από κοσμική έξοδο του, το 2017.

 

 

 

OUZPAK