ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΑΠΟ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»

EYXDG

 

 

Νέος, επιτυχημένος, δημιουργικός και δραστήριος ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας – επαγγελματίας κ. Γιώργος Κουφόπουλος, ιδιοκτήτης του φημισμένου και πατροπαράδοτου Αρτοζαχαροπλαστείου «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα, διατηρεί την απλότητα και την ταπεινότητα στην καθημερινή επαφή του με τους συμπολίτες μας και καταναλωτές της επιχείρησης του.

Ειδικά τέτοιες μέρες, όπου η Μεγάλη Εβδομάδα με την συμβολική αέναη διαδρομή της, μια πορεία που συναντάται ο άνθρωπος με τον Θεάνθρωπο και αναλογιζόμαστε την πίστη μας και τον εσωτερικό μας κόσμο, ο κ. Κουφόπουλος, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, δεν αμελεί να στείλει το δικό του μήνυμα ευγνωμοσύνης προς όλες και όλους.

Ειδικά σε μια τέτοια περίοδο, όπου παραπάνω από ένα χρόνο, ο καθένας και η καθεμία, όλη η χώρα, δοκιμάζεται από το δικό της… γολγοθά, αυτόν της πανδημίας!

«Ξέρετε, μια πόλη όπως η δική μας, από τις πιο φτωχές της Αττικής, γνωρίζουμε τι θα πει δύσκολη διαβίωση από το ξεκίνημα της ζωής μας. Δεν δραματοποιώ τα πράγματα, αλλά αντίθετα, επισημαίνω, το dna του κάθε συμπολίτη μου. Εκπαιδευμένοι και προορισμένοι για τα δύσκολα, όπου, όμως, πάντα στο τέλος, δικαιωνόμαστε, όπως συμβολίζει η πορεία του θεανθρώπου, με τον ανήφορο του Γολγοθά, την Σταύρωση και την δικαίωση, που έρχεται με την Ανάσταση του.

Έτσι και εμείς, υπομένουμε, αλλά έχοντας πίστη, βαθιά μέσα στην ψυχή μας, ακολουθώντας τα κελεύσματα της αγάπης, πραγματοποιούμε τα δικά μας μικρά θαύματα», τονίζει στο μήνυμα του ο κ. Κουφόπουλος, και συμπληρώνει τα εξής:

 

 

MESKOUFFOK

 

 

GP31

 

 

GP33

 

 

GP34

 

 

GP36

 

 

 

«Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου, σε όλη την πόλη της Αγίας Βαρβάρας, Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και Καλή Λευτεριά για να ξεπεράσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό του κορωνοϊού. Λίγο ακόμη υπομονή, με πολύ προσοχή και ηρεμία στις καρδιές μας, και να είστε σίγουροι, ότι δεν θα αργήσει η μέρα, που θα σημάνει και η δική μας Ανάσταση. Και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους».

 

 

PKL1

 

 

PKL2

 

 

PKL3

 

 

GP35

 

Στην φώτο, ο κ. Γιώργος Κουφόπουλος (δεξιά) με τον Σύμβουλο εκδόσεων της εφημερίδας μας κ. Θεόδωρο Γουρνά.

 

 

MESKOUFFOK