ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

NARXOK

 

 

Σημαντική εκπροσώπηση για την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα στις νέες επιτροπές του ΣΕΓΑΣ (Ομοσπονδία Στίβου), όπως αυτές ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ώρες.

Στις σχετικές λίστες, που δημοσιοποιήθηκαν χθες, εμπεριέχονται τα ονόματα των, κ. Θεόδωρου Βόσσου, κ. Στέφανου Ματάκη, όπως και της πρώην διεθνούς Πρωταθλήτριας κ. Φρόσω Πατσού, η οποία είναι σύζυγος του συμπολίτη μας κ. Γρηγόρη Σουλιώτη.

Ο κ. Θεόδωρος Βόσσος (φώτο αριστερά), Πρόεδρος του ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Πειραιά και ΝοτιοΔυτικής Αττικής, με τεράστια και επιτυχημένη διαδρομή ως παράγοντας (...Ιεράποστολος του αθλήματος εδώ και δεκαετίες) στον χώρο κλασσικού αθλητισμού και με ανώτατη παρουσία για πάρα πολλά χρόνια στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, μετέχει στην ολιγομελή Κεντρική Επιτροπή Κριτών, όπου προεδρεύει ο κ. Ιάκωβος Πετσούλας.

Ο κ. Στέφανος Ματάκης (φώτο δεξιά), και αυτός με ξεχωριστή παρουσία όλα τα προηγούμενα έτη στον ΣΕΓΑΣ, μετέχει σε δύο (2) επιτροπές και πιο συγκεκριμένα, στην Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού Αγωνιστικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης (με Πρόεδρο τον κ. Κώστα Κεντέρη), όπως επίσης και την Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό (Πρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Μελαχρινός).

Η κ. Φρόσω Πατσού (μεσαία φώτο) εκ των κορυφαίων πρωταθλητριών της χώρας μας και με συμμετοχή σε δύο (2) Ολυμπιάδες,  ορίστηκε ως μέλος της Επιτροπής Επιμόρφωσης και Επιστημονικής υποστήριξης, όπου επικεφαλής είναι η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βουλευτής, κ. Σοφία Σακοράφα.

 

papagalf7a