Απάντηση τοπικής Ν.Δ.

 

στον Καπλάνη

 

για την κοινωνική πολιτική

 

 

 

nd kaplanis

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αγία Βαρβάρα,

20.04.2022

Mε αφορμή την ανακοίνωση του πρώην Μέλους του ΚΙΝΑΛ και σημερινού μέλους του Σύριζα κ. Γ. Καπλάνη, με το τίτλο ΄Δήμος Χωρίς Κοινωνική Πολιτική ΄ και την αναφορά του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, για δήθεν μη γνώση των δεδομένων και στατιστικών στοιχείων της πόλεως μας, να τον ενημερώσουμε και να αναφέρουμε τα εξής ακόλουθα.

Η Αγία Βαρβάρα είναι ένας Δήμος στον οποίο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει από τα μικρότερα της ποσοστά στο Πανελλήνιο, για μία σειρά αιτιών, που δεν είναι επί του παρόντος να αναλυθούν. Ο Πρωθυπουργός μας, αγνοώντας αυτή τη πολιτική παράμετρο στέκεται δίπλα στη πόλη μας, χρηματοδοτώντας ευσυνείδητα ένας Δήμο πολιτικά «δύσκολο» για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με σκοπό την ανάπτυξη του και συνάμα τη βελτίωση των ποιοτικών δεικτών της καθημερινότητας του, με έργα υποδομών και όχι μόνο, δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα που στηρίζει όλους τους μικρομεσαίους οικονομικά πολίτες, με κριτήρια πολιτικού ήθους και θάρρους.

Αντιλαμβανόμαστε, σε ένα βαθμό, την ανάγκη ο κ. Καπλάνης να επικοινωνήσει τις όποιες Υπηρεσίες του, προς το νέο του πολιτικό χώρο, με ότι τρόπο μπορεί και μέσα σε αυτή τη προσπάθεια ανάδειξης, τολμά να αμφισβητήσει τη γνώση δεδομένων από το Πρωθυπουργό της Χώρας.

Θα τον συμβουλεύαμε την επόμενη φορά που θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως το παιδί του Λαού αυτός και το συνάφι του, να αφήσει έννοιες ασαφείς όταν αναφέρετε στο Πρωθυπουργό των Ελλήνων και να μιλά με δεδομένα μετρήσιμα, μήπως κάποια στιγμή ο δημόσιος λόγος τους έχει κάτι να προσφέρει στο τόπο.

                                                                                                         Το Δ.Σ ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Βαρβάρας