Στο Αιγάλεω για πρώτη φορά το τουρνουά 3Χ3 Streetball

 

3on3

 

 

Ο Δήμος Αιγάλεω, η ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), η ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) και ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), διοργανώνουν το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το τουρνουά «3Χ3 Streetball».

Με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», το δημοφιλές τουρνουά θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στο Αιγάλεω μπροστά από το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης «Σταύρος Βενέτης» στην οδό Νικολάου Πλαστήρα. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι και να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Δήμος Αιγάλεω οργανώνει για πρώτη φορά και θα φιλοξενήσει το τουρνουά “3X3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό”. Ένα τουρνουά με τεράστια απήχηση, που έχει διοργανωθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και έφτασε η στιγμή να το απολαύσουμε και στο Αιγάλεω. Το μήνυμα που πρεσβεύει η διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο αθλητισμός προάγει την ευγενή άμιλλα και τον σεβασμό. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να δηλώσουν συμμετοχή, έχοντας την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αγωνιστούν απέναντι σε επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου» τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 17:00)

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο: 09.00-14.00  & 17.00-20.30
Κυριακή: 10.00-14.00 & 17.00-20.30

*Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

ice-cream-banner  72dpi

3on3afisam