ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΤ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ 52 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ

arxdimm

 

 

 

Ενισχύθηκαν τα τελευταία 24ωρα τα Αστυνομικά Τμήματα της Δυτικής Αθήνας και όλης της Αττικής με περαιτέρω ανθρώπινο δυναμικό, γεγονός που είχε να γίνει πάρα πολλά έτη, με τις κατά τόπου μονάδες να έχουν… αποψιλωθεί.

Στις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης ήταν η ενδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων, ενώ κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος όταν είχε αναλάβει τα καθήκοντα του.

Περί τους 52 νέους Αστυφύλακες τοποθετήθηκαν στα ΑΤ της Δυτικής Αθήνας.

Σε δηλώσεις του, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, επεσήμανε:

«Πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, ειδικά στα δυτικά προάστια της Αθήνας, να υπάρχει καλύτερη και πιο αποτελεσματική προστασία και αστυνόμευση. Αιτήματα των κατοίκων των περιοχών μας, τα οποία μεταφέραμε και εμείς συνέχεια, προς τα ανώτερα κλιμάκια. Προφανώς πιο αποτελεσματική προστασία και αστυνόμευση, σήμαινε και ενίσχυση με νέο προσωπικό στα Αστυνομικά Τμήματα. Αυτό είχα τονίσει, ως στέλεχος και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, στον Υπουργό Προστασίας κ. Θεοδωρικάκο, που δεσμεύθηκε, και πριν λίγες μέρες έκανε πράξη τα λεγόμενα του, με τις 52 τοποθετήσεις νέων Αστυνομικών στην Δυτική Αθήνα.

Στο άμεσο χρονικό διάστημα, σε ένα μήνα περίπου, θα ενισχυθούν και τα Τμήματα Ασφαλείας.

Αυτό που υπογραμμίζω είναι ότι όσα προανήγγειλε και δεσμεύθηκε ο Υπουργός, κ. Θεοδωρικάκος, έγιναν πράξη, καθώς στην Δυτική Αθήνα, στις γειτονιές μας, είναι πρώτιστο μέλημα μας να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών».

 

Στην κεντρική φώτο, ο Υπουργός Προστασίας κ. Τάκης Θεοδωρικάκος (αριστερά) και ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος (δεξιά), από πρόσφατη συνάντηση τους.

 

Ακολουθεί ο πίνακας με τις τοποθετήσεις των νέων Αστυφυλάκων στα ΑΤ της Δυτικής Αθήνας

 

ASTYNOM

 

 

MOUSKX