ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΟΣ

Ο ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

ARXFAN

 

 

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον δραστήριο συμπολίτη μας, κάτοικο Αιγάλεω, Φάνη Κοντοχρήστο, ο οποίος, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, κατά την καταστατική διαδικασία της ΓΣ και αρχαιρεσιών της ΣΠΟΣ Νότιας Ελλάδας και Νήσων (μέλος της ΠΟΕ / Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας), επανεξελέγη στο ΔΣ του μεγάλου αυτού Συνδέσμου.

Ο Φάνης Κοντοχρήστος, που έως τώρα κατείχε το πόστο του Ταμία, έπειτα από την σύσταση της νέας σύνθεσης, κατέλαβε την ιδιαιτέρως τιμητική θέση του Αντιπροέδρου.

Στην ΓΣ, που έλαβε χώρα στην έδρα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού, είχαμε την επανεκλογή του Χρήστου Δημόπουλου στο πόστο του Προέδρου της ΣΠΟΣ, ένας Σύνδεσμος, που εκπροσωπεί 13 γεωγραφικές περιφέρειες και πιο συγκεκριμένα σωματεία από, Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αχαϊα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Κέρκυρα, Κορινθία, Κυκλάδες, Φθιώτιδα, Χανιά Και Χίο.

Σε αυτές τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων της ΠΟΕ, πήραν μέρος 28 σωματεία με 53 εκλέκτορες και εξελέγησαν οι, Χρίστος Δημόπουλος, Φάνης Κοντοχρήστος, Όμηρος Παχατουρίδης, Ελένη Δανιηλίδου, Ηλιάννα Κόκκοτα, Τριαντάφυλλος Υφαντίδης, Χρυσούλα Ξαντινίδου, Αθανάσιος Αθανασιάδης και Στέλιος Ευσταθιάδης.

Μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, έγινε η συνεδρίαση για την συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Χρίστος Δημόπουλος, Αντιπρόεδρος: Φάνης Κοντοχρήστος, Γενική Γραμματέας: Ελένη Δανιηλίδου, Ταμίας: Χρυσούλα Ξαντινίδου.

 

Ο ΦΑΝΗΣ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1973 στο Μπαμπαλιό Αιτωλοακαρνανίας και από το 1992 κατοικεί στο Αιγάλεω, όπου διακρίνεται για την ενεργή κοινωνική του δραστηριότητα. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας “Αξέχαστες Πατρίδες”, Αντιπρόεδρος πλέον της ΣΠΟΣ και Πρόεδρος του Ποντιακού Μουσείου Μπαμπαλιού.

 

 

w