ΣΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Ο ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ

 

 

 

 

 

…Ευκολάκι τελικά το έργο, για τον Σταύρο Τσίρμπα, στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, όπου «καθάρισε» από την πρώτη Κυριακή με το εντυπωσιακό 63,84% (!) και επανεξελέγη Δήμαρχος της πόλης του για δεύτερη σερί θητεία (2024-2028).

Έκανε σπουδαίο έργο από το 2019 ο Σταύρος Τσίρμπας, κάτι που επιβεβαίωσαν μαζικά με την ψήφο τους οι συμπολίτες του.

Να σημειώσουμε ότι το 2019 ο Σταύρος Τσίρμπας, είχε νικήσει στον 2ο γύρο τον κεντροαριστερό, τότε Δήμαρχο, Νίκο Σαράντη.

Ο Σταύρος Τσίρμπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Έλκει την καταγωγή του από την Δημητσάνα Αρκαδίας, και έχει μεγαλώσει στους Αγίους Αναργύρους - Καματερό. Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Αγ. Αναργύρων ενώ ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στα τεθωρακισμένα.

Σπούδασε και απέκτησε πτυχίο Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο οικογενειακό φοροτεχνικό γραφείο, ενώ παράλληλα ανέπτυξε και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην πόλη.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού από το 2010 μέχρι το 2019. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας και Συντήρησης σχολικών κτιρίων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών καθώς και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών.

Παράλληλα έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΠ, Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου του 2019 αναδείχθηκε νικητής και εξελέγη Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), και συμμετέχει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.). Όραμα του είναι να μετατρέψει τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή και βιώσιμη πόλη.