…ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ

 

 

Προφανώς έχει έτοιμες τις επιλογές του ο νέος Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος (φώτο 1) για το ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής θητείας (2024-2028) και την ομάδα που θα διοικήσει από την 1η Ιανουαρίου 2024. Απλώς αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, λίγο – πολύ, πάντα υπάρχουν οι πληροφορίες… (ή,… διαρροές τεχνικού τύπου)!

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, σε παλαιότερο άρθρο μας πριν λίγο χρονικό διάστημα, είχαμε γράψει ότι ο Γιώργος Λάμπρου (φώτο 3) ήταν μία σκέψη του Λάμπρου Σκλαβούνου να αναλάβει καθήκοντα Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά το νεότερο σκηνικό πληροφοριών, θέλει τα καθήκοντα αυτά να λαμβάνει ο Γιώργος Κοσμίδης (φώτο 2), εκ των πιο στενών συνεργατών του νέου Δημάρχου, με τον Αρκάδα, Γιώργο Λάμπρου να ορίζεται Αντιδήμαρχος περί διοίκησης.

Σίγουρα, θέση Αντιδημάρχου, καταλαμβάνει ο έμπειρος Γιάννης Κουτούλιας (Φώτο 5 / μάλλον για Πολιτισμό – Αθλητισμό), ενώ η Θωμαϊς (Μαή) Γεωργούλη (φώτο 6), τίθεται επικεφαλής στον τομέα Παιδείας. Ο Γιώργος Τόλης (φώτο 4) πάει στα Οικονομικά, η Ανδρονίκη (Νίκη) Βελλιανίτη (φώτο 9) επί Κοινωνικής Πολιτικής, ο Χρήστος Μακαρατζής (φώτο 8) προορίζεται για τον απαιτητικό τομέα της Καθαριότητας, ενώ το όνομα του Δημήτρη Μπογράκου (φώτο 7) ακούστηκε για το Πράσινο.

Τέλος, από την λεγόμενη… νέα γενιά, αναμένεται, μάλλον, να οριστεί σε θέση Αντιδημαρχίας (περί τεχνικών θεμάτων), ο Ηλίας Βαίου (φώτο 10), που πήγε εξαιρετικά (εξελέγη 4ος) στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Αυτά σε επίπεδο πληροφοριών, και αναμένοντας την τελική ανακοίνωση του νέου Δημάρχου Αιγάλεω Λάμπρου Σκλαβούνου, όπου ίσως και να έχουμε έκπληξη ή, εκπλήξεις…