ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ … «ΣΚΙΖΕΙ»!!
Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 
Τις δύο καίριες θέσεις – πόστα της Περιφέρειας Αττικής «κατέχει» πλέον το Αιγάλεω.
Μετά την εκλογή της Αιγαλιώτισσας Ρένας Δούρου στην …κορυφή της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, ένας άλλος Αιγαλιώτης έγινε, ουσιαστικά, το νούμερο δύο αυτής.
Πρόκειται για τον Θεόδωρο Σχινά, πρώην αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αττικής, που εκλέχτηκε πρόεδρος του νέου περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.
Ο Θ. Σχινάς εκλέχθηκε με 76 ψήφους, από τους συνολικά 101 συμβούλους.
Για την θέση του αντιπροέδρου υπήρξε ένταση και αποχώρηση της παράταξης Σγουρού, αφού ο υποψήφιος αυτής, Χάρης Δαμάσκος, έλαβε μόνο 50 ψήφους και δεν εκλέχθηκε, αρχικά, αντιπρόεδρος. Στην συνέχεια όμως εξελέγη -αφού κατέθεσε ένσταση η πλευρά Χαϊκάλη και καταμετρήθηκαν ξανά ψηφοδέλτια μελών της παράταξής του, που είχαν αρχικά προσμετρηθεί ως άκυρα.
Στη θέση του γραμματέα εκλέχθηκε η Φωτεινή Βρύνα, από την παράταξη του Γιώργου Κουμουτσάκου.

 

Κερδισμένος αυτής της εξέλιξης (Δούρου, περιφερειάρχης και Σχινάς πρόεδρος Π.Σ.) θα είναι ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας που θα έχει την βοήθεια και των δυό, στις υποθέσεις που αφορούν την πόλη μας.

 

Παρακάτω δημοσιεύουμε μια προεκλογική φωτογραφία όλων μαζί σε συγκέντρωση – πορεία (μαζί τους και ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Μυστακόπουλος)