botsari3-mandros

 

"ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ" Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Με δραματικούς τόνους σκιαγραφεί την εικόνα του εμπορικού κέντρου ο πρόεδρος των ΕΒΕ Αιγάλεω Ηλ. Μάνδρος, αφού όπως επισημάνει δεν έχει μπει ούτε ευρώ στα ταμεία των επαγγελματιών της πόλης μας από την ημέρα που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα μέχρι σήμερα. Οι καταναλωτές όπως είναι φυσικό επόμενο, έχουν κόψει μαχαίρι τις αγορές από τα καταστήματα λιανικής και έχουν επικεντρωθεί στην αγορά μόνο των απολύτως απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από τα Σούπερ Μάρκετ.

Ακόμα, όπως αναφέρει ο ίδιος, λόγω της γενικότερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τις κλειστές τράπεζες, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων δεν έχουν ζητήσει μέχρι στιγμής το ενοίκιο του μήνα από τους επαγγελματίες, σεβόμενοι την γενικότερη κατάσταση.

Τέλος, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος των ΕΒΕ, μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος ακυρώθηκαν 3 προγραμματισμένοι γάμοι και 2 βαπτίσεις, που θα γίνονταν μέσα στον μήνα... πράγμα που αποδεικνύει ό,τι η ανασφάλεια του κόσμου για το αύριο, δεν έχει απλώς επιρρεάσει τη ζωή του, αλλά την έχει ανατρέψει κιόλας.