ERGAXIA 2

Θεοτόκου 2, Ίλιον, Τ.Κ. 13122
ΤΗΛ. 210-2385416 – ΦΑΞ 210-2314888
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.ergaxia.gr

 

 

Επιτυχής Ολοκλήρωση

της πράξης με τίτλο

 

“Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη

Ευάλωτων Ομάδων – ΑμεΑ Δήμων Ιλίου

και Αγίων Αναργύρων-Καματερού”, ΕΣΠΑ 2007-2013


από την Α.Σ. “ΕΡΓΑΞΙΑ”

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού την Δευτέρα 31/08/2015 η εκδήλωση για την παρουσίαση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων της Πράξης “ Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων – ΑμεΑ Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού το οποίο υλοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη “ΕΡΓΑΞΙΑ”.
Το έργο απευθύνθηκε σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) με στόχο την εργασιακή και κοινωνική ένταξή τους με την προώθησή τους στην απασχόληση. Τα πολλαπλά οφέλη από την υλοποίηση του έργου παρουσίασαν στους φορείς της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, στους εκπροσώπους των ΟΤΑ της Περιοχής Παρέμβασης, στην Ενδιάμεση Διαχεριστική Αρχή της Περιφέρειας Αττικής, στους τοπικούς επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς, στους ωφελούμενους και στους κατοίκους που παρευρέθησαν, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κος Νικόλαος Παντελιάς, η κα Κατσούδα Αικατερίνη από το Ι.Π.Α.Π. “Η Θεοτόκος”, ο κος Γεώργιος Κουκλάκης από την ASSET Τεχνολογική, ο κος Στυλιανός – Μάνος Ανδρέαδης από την ASSET Τεχνολογική.
Ακολούθησαν ομιλίες από ωφελουμένους που παρουσίασαν την εμπειρία τους μέσα από τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

Την εσπερίδα παρακολούθησε πλήθος κόσμου δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 3:”Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες” της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: “ Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού” του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: “Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μιακ οινωνία ίσων ευκαιριών”, του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013” που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

 

ERGAXIA