proeklogiko-arxiki

 

ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι τις 8.00μ.μ., οπότε και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κέντρο του Αιγάλεω ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεκινάει από την πόλη μας τη σειρά των προεκλογικών του ομιλιών εντός του Λεκανοπεδίου.
Το κέντρο της πόλης κινείται σήμερα σε προεκλογικούς ρυθμούς και οι διεργασίες είναι πυρετώδεις από νωρίς το πρωϊ.

Ήδη η κεντρική εξέδρα έχει στηθεί με φόντο την Ιερά Οδό και πριν από λίγο οι τεχνικοί έκαναν τα πρώτα δοκιμαστικά στον ήχο. Το κυκλοφοριακό χάος είναι δεδομένο αφού το κέντρο αναμένεται να κλείσει σε λίγο για τους διερχόμενους οδηγούς. Ήδη η Τροχαία προσπαθεί να ρυθμίσει την ροή των οχημάτων, ενώ οι άνδρες του Ανακριτικού καλούν αρχικά με σφυρίχτρες τους ιδιοκτήτες να μετακινήσουν τα οχήματά τους για να αδειάσει ο χώρος γύρω από την πλατεία Εσταυρωμένου... μάλιστα, δεν έλειψαν και οι πρώτες κλήσεις σε όσους έχουν παρκάρει παράνομα.
Από την άλλη, η Αστυνομία προκειμένου να εξασφαλίσει ασφαλείς συνθήκες, έχει τοποθετήσει απαγορευτικές κορδέλες στα σημεία στάθμευσης γύρω από το ΜΕΤΡΟ και αργότερα θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα γύρω από την εξέδρα και περιμετρικά αυτής, προκειμένου να συγκρατήσουν τον κόσμο, που αναμένεται να καταφθάσει τις επόμενες ώρες για να παρακολουθήσουν την ομιλία του πολιτικού αρχηγού. 

 

 

P1015389

 

 

P1015390

 

P1015387

 

 

P1015391