ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

 

ΝΕΩΝ ΕΒΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

ARXIKH  EBE

 

 

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πάρτι που διοργάνωσε (σε γνωστό καφέ μπαρ του Αιγάλεω) η Εμπορική Δύναμη Νέων της ΕΒΕ Αιγάλεω με πρωτοβουλία του προέδρου της και δημοτικού συμβούλου της πόλης μας κ. Ηλία Μάνδρου. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, όλα τα μέλη της Εμπορικής Δύναμης Νέων, μέλη της ΕΒΕ Αιγάλεω, πάρα πολλοί φίλοι της Ένωσης και δεκάδες συμπολίτες μας.

Από την εκδήλωση αυτή συγκεντρώθηκε ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσό και κατόπιν ενεργειών του Ηλία Μάνδρου και της Εμπορικής Δύναμης Νέων της ΕΒΕ, παραδόθηκαν 35 δωροεπιταγές (για αγορές στα καταστήματα του ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ) των 40 ευρώ σε οικογένειες της πόλης μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ ακόμη τα μέλη του σωματείου ψώνισαν τρόφιμα της τάξεως των 300 ευρώ, τα οποία δόθηκαν για τις ανάγκες των προσφύγων, που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

«Η Εμπορική Δύναμη Νέων και η ΕΒΕ Αιγάλεω, είμαστε ενεργοί και δίπλα στην κοινωνία. Συνεχίζουμε με πολλές δράσεις τον αγώνα μας και ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει  χώρα μας. Ευχαριστώ από καρδιάς όσους βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση», μας ανέφερε ο κ. Μάνδρος.

 

 

 

 

EBE 02

 

EBE 05

 

EBE 07

 

EBE 09

 

EBE 10

 

EBE 11

 

EBE 12

 

EBE 13

 

 EBE 14

 

 EBE 15

 

 EBE 16

 

 EBE 17

 

 EBE 18

 

 EBE 19

 

 EBE 20

 

EBE 22

 

 EBE 21

 

 EBE 24

 

 EBE 25

 

EBE 26