Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ... ΠΕΔΥ

 

 

vasiliadhs

 

ΠΕΔΥ ΑΙΓΑΛΕΩ. Δύο λόγια προς ενημέρωση.

Επειδή η αντιπολιτευτική ζέση κάποιων έχει σαν αποτέλεσμα να παραπλανεί τους πολίτες και να απαξιώνει κάθε κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας για τα παρακάτω.

Κατόπιν πρωτοβουλίας της δημοτικής αρχής υπήρξε συνεννόηση με τη Β ΔΥΠΕ, με αποτέλεσμα κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα, όπως θα δείτε και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, ιατρός της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Αιγάλεω να συνταγογραφεί στα ΚΑΠΗ μας επί 8 ώρες.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η ταλαιπωρία των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, αποφορτίζεται η κίνηση στο ΠΕΔΥ της οδού Μαγνησίας, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η απαράδεκτη άτυπη δαπάνη των πολιτών προς ιδιωτικούς ιατρούς. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Προς επίρρωση καλό θα ήταν να γίνει και ένα ρεπορτάζ στους ηλικιωμένους που δέχτηκαν την υπηρεσία αυτή μέχρι τώρα.

Επιπρόσθετα, με τους ιατρούς της ίδιας Μονάδας, που δεν είδαν οι "δαιμόνιοι ρεπόρτερ" έχουν εξεταστεί ΟΛΑ τα παιδιά του Δήμου μας που πηγαίνουν σε Βρεφονηπιακούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, επί τόπου στα σχολεία τους. Εμβολιαστική κάλυψη, σκελετικός έλεγχος, οδοντιατρικός έλεγχος και στοματική υγιεινή, σωματική υγιεινή, αποτροπή καπνίσματος, πρόληψη ατυχημάτων κ.ά. είναι μεταξύ των πολλών υπηρεσιών που προσφέρουν.

Το ότι ο κάθε "δαιμόνιος" ρεπόρτερ δεν βλέπει ουρές κόσμου, δεν σημαίνει ότι ερήμωσε το ΠΕΔΥ. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αξιοποίησης όλου του δυναμικού που προσφέρει έντιμα και συνειδητά και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τους ευχαριστήσω.

Εξάλλου, για διευκόλυνση αυτών που θέλουν να φτάσουν στη Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Αιγάλεω, ο Δήμος μας έχει δρομολογήσει νέα γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, που συνδέει τα ΚΑΠΗ με το ΠΕΔΥ, το Δημαρχείο, το Μετρό κ.λπ.

Στέλιος Βασιλειάδης

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αιγάλεω