"Έφυγε" ένας Αιγαλιώτης στην ψυχή,

με καρδιά μικρού παιδιού!

 

 

KALIARI GEORG arxiki 

 

 

 

 

Σήμερα (1/2/2018) έφυγε από κοντά μας ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, συμπολίτης όχι λόγω καταγωγής αλλά Αιγαλιώτης στην καρδιά, με δραστηριότητα επιχειρηματική στην πόλη μας εδώ και χρόνια, ο Βασίλης Γεωργακόπουλος, ιδιοκτήτης της πιτσαρίας "Κάλιαρι" στην οδό Νικ. Πλαστήρα.

Αγαπημένος και ιστορικός χώρος για το Αιγάλεω η πιτσαρία του κου Βασίλη, όχι μόνο γιατί έφτιαχνε (και φτιάχνει) την πιο νόστιμη πίτσα και μακαρονάδα, δεν πιστεύω να υπάρχει Αιγαλιώτης ή μη, που να μην έχει δοκιμάσει, αλλά και για την ευγένεια και γλυκύτητα των ανθρώπων που συναντούσες εκεί.

Αναμνήσεις που όλοι φαντάζομαι έχουμε μοιραστεί, από εξόδους φιλικές, οικογενειακές, στα πανηγύρια του Εσταυρωμένου που ξεχείλιζε από κόσμο το μαγαζί και έπρεπε να έχεις τύχη βουνό για να κάτσεις.., ακόμη και σημείο αναφοράς για ραντεβού..

 

kalliari georgakopoulos 02

 

Και ο κύριος Βασίλης με το χαμόγελο πάντα, άσχετα από τα προβλήματα που κατά καιρούς του έστειλε η ζωή και ήταν μεγάλα, καλόκαρδος και πρόθυμος πάντα να βοηθήσει σε όλα και με την καλή του κουβέντα στο στόμα. Βράχος για την οικογένειά του, περήφανος γονιός για τα παιδιά του και τα εγγόνια του, μετέδωσε αξίες που κι εκείνος έκανε πράξη στην ζωή του... Η ψυχή του σαν μικρού παιδιού, βοηθούσε το Αιγάλεω, όπου χρειαζόταν, το έκανε με την καρδιά του και δεν χρειάζεται να πω τίποτε παραπάνω σε αυτό.
Το 1976 Άνοιξε το μαγαζί ... Η πρώτη φωτογραφία είναι όταν ξεκίνησε και η τελευταία όταν όπως τελείωσε... Με ζήλο πίστη και αφοσίωση στην Πιτσαρία. Η κηδεία θα τελεστεί αύριο (2/2/2018)  11.00 π.μ. στα Καραβουλαίικα Βάρδα Ηλείας, τόπος καταγωγής του.

 

kalliari georgakopoulos 01

 

Συνεχιστές στο έργο του η οικογένειά του.
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του,  να ζήσουν  να τον θυμούνται πάντα
Και εμείς θα τον θυμόμαστε...
Και το Αιγάλεω...

Βιργινία Γεωργοπάνου


kalliari georgakopoulos 03