Καταδίωξη

στις ταράτσες της Μυριοφύτου

 

miriofitou taratses

 

 

Στις 25.07.2018 & ώρα 21.40, περιπολικό της Αμέσου Δράσεως, που κινείται στη περιοχή του Αιγάλεω, έλαβε σήμα του Κέντρου για ύποπτα άτομα που στεκόταν έξω από την πόρτα πολυκατοικίας στην οδό Μυριοφύτου. Αμέσως οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι η γκαραζόπορτα της πολυκατοικίας ήταν ελάχιστα ανοιχτή. Γρήγορα πήραν την απόφαση να εισέλθουν εντός & να ψάξουν το χώρο, παρόλο που αρχικά φάνηκε τα άτομα για τα οποία υπήρχε η πληροφορία, να έχουν αποχωρήσει. Τότε διαπίστωσαν ότι ένα άτομο ευρίσκεται σε βεράντα πρώτου ορόφου & με ένα λοστό έσπαζε το διπλό τζάμι της οικίας.

Στη θέα των αστυνομικών ο ύποπτος άρχισε να τρέχει στις στέγες παρακείμενων οικιών & να σκαρφαλώνει σε ταράτσες, με τους αστυνομικούς όμως, να τον κυνηγούν από πίσω με κίνδυνο της ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα διαβίβαζαν, λεπτομερώς οδηγίες στο Κέντρο, πως να αποκλειστεί το τετράγωνο της περιοχής με ομάδες αστυνομικών προκειμένου να μην καταφέρει να ξεφύγει ο δράστης...

Τελικά το άτομο εγκλωβίστηκε σε φωταγωγό & προσπαθώντας να διαφύγει απωθούσε με κλωτσιές & μπουνιές τους αστυνομικούς αλλά ακινητοποιήθηκε από τον Αρχιφύλακα & τον αστυφύλακα του περιπολικού της άμεσης Δράσης, που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αποτρέψει πολλές περιπτώσεις κλοπών & ληστειών στη περιοχή μας.

Ο νεαρός δράστης συνελήφθη & οδηγήθηκε στον εισαγγελέα...