ΤΟ "ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ"

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ"

 

 

FRONT

 

Το Ρήγμα στα Δυτικά (Ανεξάρτητη Αριστερή Δημοτικό-πολιτική Κίνηση στο Αιγάλεω) καταγγέλει την ανάρτηση της δημοτικής παράταξης «Ανάπλαση», με την οποία συνδέει επεισόδια χουλιγκανισμού με τον αγώνα του Αιγαλιώτικου λαού για την προστασία του άλσους στο Μπαρουτάδικο.

 

Ισχυρίζονται πως «μία παράταξη με έναν επικεφαλής» είναι αντίθετοι στην ανέγερση του βρεφονηπιακού σταθμού.

 

 

Λένε ψέματα.

 

Είμαστε αντίθετοι στην ανέγερση του βρεφονηπιακού σταθμού μέσα στο άλσος και δεν είμαστε μόνοι μας. Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων που βλέπουν το πράσινο να συρρικνώνεται και το επίπεδο της ζωής τους να επιδεινώνεται.

 

Από πότε η δράση των κατοίκων για το αυτονόητο ταυτίζεται με οπαδικό χουλιγκανισμό και φαιδρή επαναστατικότητα ;

 

Το Ρήγμα στα Δυτικά από την ίδρυσή του ως σήμερα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, αγωνίζεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Αιγαλεωτών.

 

Δεν εμφανιζόμαστε, όμως, ως «σωτήρες», γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως κανένας μόνος του δεν μπορεί να προσφέρει έτοιμες λύσεις. Πιστεύουμε στη συλλογική δράση, γιατί είναι η μόνη λύση για τα προβλήματά μας.

 

Σε αυτό τον αγώνα, πολλές φορές είμαστε μόνοι μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν είμαστε μόνοι μας έξω από αυτό.

 

Δεν κάνουμε στημένα δημοψηφίσματα για να το αποδείξουμε και θεωρούμε επικίνδυνους τους χαρακτηρισμούς για χουλιγκανισμό.

 

Με τα τεχνάσματά τους αυτά δε θα καταφέρουν να σπείρουν υποψίες ανάμεσά μας.

Αν θέλουν να βρουν χουλιγκανισμό ας ψάξουν αλλού. Τα φαινόμενα αυτά είναι συμπτώματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς που δεν μπορούν να υπάρχουν στους χώρους των ανθρώπων που διεκδικούν περισσότερο πράσινο.

 

Ας ψάξουν ανάμεσα στους τραμπούκους που χρησιμοποιεί το πολιτικό σύστημα για να συκοφαντεί τους κοινωνικούς αγώνες για την προστασία του δικαιώματος στη δουλειά, την υγεία, την παιδεία, τον ελεύθερο χρόνο.

 

Το Ρήγμα στα Δυτικά δεν είναι μόνο του έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο στον αγώνα για την υπεράσπιση του άλσους του Μπαρουτάδικου και φυσικά δε χωρά σε εμάς η λογική της χειραγώγησης του κινήματος και των αγωνιστών του.

 

Στεκόμαστε δίπλα και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους αγώνες για μια πόλη στο μπόι των κατοίκων της.

 

 

SPILNEW