ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟ

 

Ο ΤΙΤΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

SKLTIT

 

 

Μία νέα προσθήκη «κλείδωσε» για τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Λάμπρου Σκλαβούνου (δεξιά φώτο) ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαίου, καθώς όπως έγινε γνωστό θέση στο ψηφοδέλτιο θα λάβει πλέον και ο Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου Ορφέας Αιγάλεω κ. Θανάσης Τιτόνης (φώτο αριστερά).

Σκλαβούνος και Τιτόνης γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ συχνές ήταν και οι συναντήσεις τους όπου συζητούσαν για θέματα της πόλης μας. Στο τελευταίο… προσκλητήριο του Λάμπρου Σκλαβούνου, ο Θανάσης Τιτόνης «φώναξε παρών» και θα δώσει την μάχη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Τιτόνης, με καταγωγή από τον ακριτικό Έβρο, είναι μόνιμος κάτοικος Αιγάλεω εδώ και 30 χρόνια, ενώ δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Υπήρξε κατά το παρελθόν, ποδοσφαιριστής του ΑΟΠ Ηρακλείου, στην συνέχεια ήταν διαιτητής του ΣΑΔ (Σύνδεσμος Αθηναίων Διαιτητών), ενώ μετά τον ερχομό του στο Αιγάλεω εισήλθε στο ΔΣ του Ορφέα Αιγάλεω, ομάδα στην οποία είναι Πρόεδρος από το 2007 έως και τώρα.

«Ο καθένας δίνει την δική του μάχη από το δικό του μετερίζι και εντός της κοινωνίας, εντός του κοινωνικού ιστού της πόλης μας. Το Αιγάλεω, αυτή η μεγάλη εργατούπολη, έχει την ανάγκη όλων μας. Είναι υπόθεση όλων μας. Στην προκειμένη στιγμή στηρίζω και συστρατεύομαι με τον αξιοπρεπή φίλο και αυτοδιοικητικό Λάμπρο Σκλαβούνο, για να οδηγήσουμε το Αιγάλεω σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», μας δήλωσε ο κ. Θανάσης Τιτόνης.

 

 

RAKOK