…ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΠΙΡΜΠΑ

 

Ο ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

TASIOP

 

 

Δήλωση όπου ανακοινώνει την τελική απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαίου, δημοσιοποίησε ο νυν Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω κ. Σταύρος Τασιόπουλος (φώτο), ο οποίος παράλληλα… εξαπολύει βολές κατά του Δημάρχου της πόλης μας κ. Δημήτρη Μπίρμπα – με τον συνδυασμό του οποίου είχε εκλεγεί το 2014 – όπου επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «… φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων». Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Τασιόπουλου είχε ως εξής:

«Δηλώνω παρών στις εξελίξεις, δεν θα είμαι υποψήφιος

Στις εκλογές του Μαΐου 2019, δεν θα είμαι υποψήφιος σε καμία κάλπη, όμως συνεχίζω την ενεργό δράση για την πόλη και τους κατοίκους του Αιγάλεω, όπως κάνω από μαθητής του 5ου Λυκείου ως σήμερα.

Το 2014 εκλέχθηκα, και ευχαριστώ για ακόμη μία φορά, όσους με στήριξαν, με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Μπίρμπα, με σκοπό να θέσω στη διάθεση του Δήμου τις γνώσεις και τη βούληση μου για προσφορά.

Προσπάθησα καθημερινά με ανιδιοτέλεια, με γνώση, λογική και συνείδηση να βοηθήσω αμισθί την πόλη μας.

Να υλοποιήσω με κατάλληλες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις, τα αιτήματα για βελτίωση της ποιότητας ζωής, απέναντι σε στενόμυαλες και ξεπερασμένες αντιλήψεις.

Δυστυχώς και ο κ. Μπίρμπας φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, προσπαθώντας να αναδείξει ένα εσωτερικό εχθρό στο πρόσωπό μου, στεκόμενος εχθρικά απέναντι στην ανιδιοτέλεια και στην καινοτομία.

Όμως τον ευχαριστώ που ζήτησε τη διαγραφή μου από την παράταξή του, επειδή είχα τη συνείδηση να εκφράσω (χωρίς να ευθύνομαι) εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου, τη συγγνώμη που αυτός ποτέ δεν είπε, για το νοθευμένο ελαιόλαδο που μοιράστηκε από το κοινωνικό παντοπωλείο το 2016.

Με τη στάση του, απέδειξε ότι τελικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι, όσοι επιλέγουμε την ενασχόλησή μας με τα κοινά.

Ευθύνη και Όραμα είναι οι άξονες της προσπάθειας μου, και γι αυτό παρά την συνεχή πίεση και με αθέμιτα μέσα εναντίον μου από την πλευρά του κ. Μπίρμπα, συνέχισα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης, ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, με συνεχείς παρεμβάσεις πέραν από κομματικά στεγανά και χρώματα.

Αποτέλεσμα οι μικρές καθημερινές βελτιώσεις στη ζωή γονέων, παιδιών, ηλικιωμένων, ΑμΕΑ, όλων όσων γνώρισα ή δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά θεωρώ ευθύνη την ενίσχυσή τους. (ανακαίνιση παιδικού σταθμού, ενίσχυση ΑμΕΑ, χορηγίες, προτάσεις για ευρωπαϊκά προγράμματα κλπ)

Σε αυτή την κατεύθυνση μαζί με άλλους νέους επιστήμονες και επαγγελματίες φτιάξαμε την προσπάθεια "Αλλάζουμε το Αιγάλεω", χωρίς να συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές, αλλά στηρίζοντας λύσεις που έχει ανάγκη η πόλη μας. www.egaleorestart.gr

Όπως εγώ δεν απογοητεύομαι, καλώ κάθε νέο/α να επιδιώκει με δημοκρατικότητα, γνώση και θέληση να βελτιώνει τη ζωή του και την περιοχή που ζει.

Δηλώνω παρών στις εξελίξεις, στις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων του Αιγάλεω, ως νέος επιστήμονας και επαγγελματίας που νοιάζομαι και στηρίζω την πόλη μου με τις γνώσεις και το ήθος μου.

Πιστεύω ότι ο Δήμος οφείλει να είναι εργαλείο ανάπτυξης και γι αυτό θα συνδράμω για μια νέα διοίκηση με βάση τη λογική, τη γνώση και τη βούληση για μια καλύτερη ζωή για όλους μας».

 

Σταύρος Τασιόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω

Δικηγόρος Παρ' εφέταις, Υπ. Διδάκτωρ Νομικής

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

KOSMNEW