ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΣΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 

 

 

ΣΕ ΨΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

 

 

TSAGDOKD

 

 

 

Τους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομειακών και ιατρικών μονάδων υγείας έκανε γνωστούς σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, το Υπουργείο Υγείας. Οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές επελέγησαν με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Μια Αιγαλιώτισσα, με μακρά, αξιοπρόσεκτη και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της Υγείας, η κ. Δέσποινα Τσαγδή, αποτελεί την επιλογή του Υπουργείου Υγείας για τις δύο μονάδες, το ΨΝΑ (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής / Δαφνί) και το Δρομοκαϊτειο.

Η κ. Τσαγδή είναι Οικονομολόγος (Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του Γενικού Διευθυντή από το Υπουργείο Υγείας. Έχει διατελέσει Διοικητής στο Ενιαίο Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ Παιδιατρικό Πεντέλης», Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, Γενική Διευθύντρια Υγείας στο Υπουργείο Υγείας, Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», ενώ επίσης, έχει διατελέσει Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αιγάλεω, Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Παιδιού στο Δήμο Αιγάλεω, Αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ Δήμου Αιγάλεω και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αιγάλεω. Εργάστηκε επί 28 έτη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ), όπου διατέλεσε Διευθύντρια Υπηρεσίας επί 15 έτη.

Στην κεντρική φώτο, η κ. Δέσποινα Τσαγδή, με τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γιάννη Γκίκα (δεξιά) και τον Αντιδήμαρχο Αιγάλεω κ. Ηλία Μάνδρο (αριστερά).

 

 

 

MOUSKX