ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑΚΙΑ

SKYLDDD

 

 

 

Μία μεγάλη αγκαλιά για τα αδέσποτα του Δήμου Αιγάλεω δόθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, άκρως ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα, και ειδικά σε τέτοιες καταστάσεις που ζει η χώρα με την επέλαση του Κορωνοϊού, έδωσε σε πρώτη φάση λύση σχετικά με την σίτιση των αδέσποτων ζώων στο Αιγάλεω.

Σε θέμα, που έγινε γνωστό από τον «κόσμο» του FB, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τάκη Μανδραφλή, συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 με μέλη του φιλοζωϊκού σωματείου «ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ», όπου τους παρέδωσαν τροφές για τα αδέσποτα ζωάκια, όπως και βεβαιώσεις μετακίνησης για τα μέλη και όλους όσοι βγαίνουν στους δρόμους της πόλης για να ταϊσουν και να φροντίσουν τα ανυπεράσπιστα τετράποδα πλασματάκια.

Ο Δήμος Αιγάλεω και το φιλοζωικό σωματείο «Οι άγγελοι των δρόμων» καλούν όλους τους δημότες - ενεργούς εθελοντές και όσους έχουν αξόδευτη αγάπη μέσα τους να συστρατευθούν για να γίνουμε μια ακόμη μεγαλύτερη αγκαλιά και να φωλιάσουν μέσα αυτά τα αγνά πλάσματα που μόνο αγάπη ξέρουν να δίνουν.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τάκη Μανδραφλή σε αγαστή συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο «Οι άγγελοι των δρόμων» σχεδιάζουν πλήθος προγραμμάτων κάλυψης αναγκών και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων τα οποία θα υλοποιηθούν αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

 

 

OKSK1

 

 

OKSK2

 

 

OKSK3

 

 

XRYSMAKOK