ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ

 

 

 

ΠΑΙΔΙΑ 5-12 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

PROSXC

 

 

 

 

Προτεραιότητα στα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών βάζει ο Δήμος Αιγάλεω, που ιδρύει για πρώτη φορά Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης.

Σε σχετική ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γιάννη Γκίκα (αριστερά στην κεντρική φώτο) και τον Εκπαιδευτικό, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, κ. Νίκο Καββαδία (δεξιά στην κεντρική φώτο), αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί γονείς,

O Δήμος μας, Θέλει να ιδρύσει για πρώτη φορά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους γονείς, τη δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, θα απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ και θα τους προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα από τους χώρους των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας τις απογευματινές ώρες καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες σαν summer camp.

Γι’ αυτό όσοι γονείς το επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλετε με mail συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία επισυνάπτεται στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης την αίτηση καθώς και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγάλεω ή, στην ιστοσελίδα του σχολείου σας.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις, ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.: 6937 146166 (Νίκος Καββαδίας) και τηλ.: 213 - 20.44.850 (Χαρά Κίτσιου).

Παρακαλούμε, όπως στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως 20/05/2020.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από το Γραφείο της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αιγάλεω, με αποκλειστικό σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των παιδιών σας στο πρόγραμμα.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου".

Σε δήλωση του για το σχετικό πρόγραμμα, ο Δήμαρχος Αιγάλεω, κ. Γιάννης Γκίκας, επεσήμανε:

«Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων. Βασιζόμαστε στα ταλέντα των παιδιών μας και προχωράμε με σχέδιο και οργάνωση για να τα αναπτύξουν.

Δίνουμε τους χώρους, βρίσκουμε τους τρόπους και προσθέτουμε δεκάδες αντικείμενα πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων για τα παιδιά μας.

Γιατί τα παιδιά μας είναι το μέλλον της πόλης μας αλλά και της κοινωνίας».

 

 

FOINIK