Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

MANDRKEP

 

 

Μία νέα αποστολή ύψιστης ευθύνης, για τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Αιγάλεω κ. Ηλία Μάνδρο (κεντρική φώτο), ο οποίος έπειτα από απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, όπου ανήκει διοικητικά η πόλη μας), ανέλαβε, πριν λίγα 24ωρα, καθήκοντα Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω, και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για θητεία τριών (3) ετών αμισθί.

Έτσι, ο δραστήριος Ηλίας Μάνδρος, και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σχετικά με κοινωνικά θέματα που άπτονται και στο πεδίο της Υγείας, πέρα από Αντιδήμαρχος της πόλης και Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας), καλείται να προσφέρει τα μέγιστα και σε αυτόν τον τομέα.

Εν μέσω ειδικών και δύσκολων συνθηκών λόγω της πανδημίας, αλλά και σε μια εποχή που η πρωτοβάθμια Υγεία σε τοπικό επίπεδο κοινωνιών και ιστών είναι στο προσκήνιο, ο κ. Μάνδρος κλήθηκε να μετάσχει ενεργά, σε μια περίοδο αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

«Έχω την ευκαιρία να είμαι δίπλα, με όρεξη, σεβασμό και αίσθημα ευθύνης, στους ήρωες της καθημερινότητας μας, σε όλο δηλαδή το επιστημονικό, ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και στελεχιακό δυναμικό, για να δώσουμε την μάχη στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Πρόθεση μου να δίνουμε λύσεις σε ότι θέματα προκύπτουν, στα προβλήματα που υπάρχουν, με αναγκαίες παρεμβάσεις και διεκδικήσεις. Η Υγεία σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, σε τοπικό πλαίσιο, και επί καθημερινής βάσης, είναι μέγιστο καθήκον και απαιτεί, τουλάχιστον για μένα, έργο ψυχής.

Προσωπική μου προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος και ο συμπολίτης μου.

Από αυτόν ξεκινάμε και με αυτόν προχωράμε. Με πλήρη επίγνωση των καθηκόντων και της ευθύνης που αναλαμβάνω εν μέσω πανδημίας, αισιοδοξώ, και με πολύ δουλειά να μπορέσω να βάλω έστω και ένα απλό λιθαράκι για να γίνει η καθημερινότητα όλων καλύτερη», επεσήμανε ο κ. Μάνδρος.

 

Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΔΡΟΣ

 

Ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω Ηλίας Μάνδρος, γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων. Από το 2010 διατηρεί δική του επιχείρηση στο Αιγάλεω. Το 2013 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Ενώσεως Επαγγελματιών Βιοτεχνών και εμπόρων Αιγάλεω. Το 2017 εκλέγεται Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω. Το 2017 επίσης εκλέγεται Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ). Είναι από τα παλαιότερα στελέχη του Τομέα Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, όπως επίσης υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων, Κατηχητής και Χοροδιδάσκαλος στα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Αιγάλεω.

Από το 2017 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω και από το 2019 Αντιδήμαρχος.

VOSSMAKET