Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Β5 ΝΟΔΕ)

arxmaur

 

 

Εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 σε όλη την Ελλάδα, και στα προάστια μας, πέρα από τους Δήμους, έχουμε εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής και σε επίπεδο Περιφέρειας (Β5 ΝΟΔΕ), όπου υποψήφιος Πρόεδρος, εκ νέου, θα είναι ο νυν Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος.

Ο δραστήριος κ. Μαυροειδάκος, είχε εκλεγεί για πρώτη φορά στην Προεδρία το 2018, και από τότε η Β5 ΝΟΔΕ καταγράφει εξίσου σημαντική διαδρομή και παρουσία στα δρώμενα των περιοχών μας, βάζοντας πολύ ψηλά στις προτεραιότητες την βελτίωση της καθημερινότητας των τοπικών κοινωνιών. Μια ανοιχτή Περιφερειακή Οργάνωση, που σε αυτό το διάστημα κινητοποίησε δυνάμεις και ήρθε σε απευθείας επαφή με τους κατοίκους των δυτικών προαστίων.

 

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ

Ο νυν Πρόεδρος και υποψήφιος εκ νέου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και κατοικεί στη Πετρούπολη. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Σωτηροπούλου και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται στην Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομιών.

Πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά του χρόνια, ασχολήθηκε με την ΜΑΚΙ και την ΟΝΝΕΔ από την ηλικία των 13 ετών. Διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ, μέλος της Β6 ΝΟΔΕ, Γραμματέας της και κατόπιν Πρόεδρος της. Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Εξελέγη Πρόεδρος της διευρυμένης Β5 ΝΟΔΕ Δυτικής Αθήνας το 2018.

 

 

ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ (Β5 ΝΟΔΕ)

 

Αντώνης Αντωνόπουλος

 

Ζώτος Ζωτιάδης

 

Ευμορφία Κωνσταντινίδου

 

Μαρία Λαμπροπούλου

 

Μιχαήλ Λεκάκος

 

Ειρήνη Μακρίδου – Καραπιδάκη

 

Δημήτριος Ματθαίου

 

Δημήτριος Μουλιάτος

 

Δημήτριος Νταλνταγιάννης

 

Ελένη Παπαγεωργίου

 

Αναστασία (Σούλα) Παπαϊωάννου

 

Κωνσταντίνος Πατακιάς

 

Ελένη Παρασκευοπούλου

 

Παναγιώτης (Τάκης) Σπίνουλας

 

Ελευθερία Τοκατλίδη

 

Ιωάννης - Παναγιώτης Τόλης

 

Αλέξανδρος Φυντανίδης

 

Ιωάννης Χαρχαλάκης

 

 

DDOKARX