Η ΖΩΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXZP

 

 

Η κ. Ζωή Ψωμιάδη (κεντρική φώτο) είναι η νέα Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω, καθώς ορκίστηκε πριν από λίγα 24ωρα.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Αντιδημάρχου Μάριου Μαζαράκη την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, επέφερε εξελίξεις στην σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, και η κ. Ζωή Ψωμιάδη ως επιλαχούσα, έπειτα από το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών του Μαϊου του 2019, έλαβε την εντολή για την ορκωμοσία της.

Η πρώτη της παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να καταγραφεί σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, στην συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 8.30 το βράδυ.

Πλέον, πρώτος επιλαχών από τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ» του Δημάρχου κ. Γιάννη Γκίκα, είναι ο Παναγιώτης Καλοχωρίδης.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ήταν η δεύτερη αλλαγή στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας σε αυτό το τελευταίο, περίπου, δίμηνο, καθώς στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, η κ. Μαρία Ζαμπέτα του συνδυασμού «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ» είχε παραιτηθεί για επαγγελματικούς λόγους (βιοπορίζεται επί το πλείστον εκτός Ελλάδας) και την θέση της κατέλαβε η διακεκριμένη Παιδίατρος – Νεογνολόγος / Διευθύντρια ΕΣΥ, κ. Άννα Δασκαλάκη.

 

 

AKMONSA