H «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» ΓΙΑ GNV – ΝΙΚΟ ΓΙΟΧΑΛΑ

 

ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΙΟ

 

ARXOKDDG

 

 

Στις εγκαταστάσεις της κορυφαίας εταιρείας Οπωροκηπευτικών ποιοτικών προϊόντων (Παραγωγή, Τροφοδοσία και Εμπορία) GNV του κ. Νίκου Γιοχάλα – Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 – βρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», συνοδευόμενοι από τον συμπαραστάτη του εν λόγω σωματείου και Δημοτικό Σύμβουλο Αιγάλεω, κ. Γιάννη Σάμιο.

Σε αυτή την λαμπερή μέρα, όπου ο κ. Νίκος Γιοχάλας, είχε την ονομαστική εορτή του, δεχόμενος από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς τις θερμότερες ευχές, για ακόμη μία φορά, επέδειξε την αλληλεγγύη του, προσφέροντας για τις ανάγκες του σωματείου και των οικογενειών που στηρίζει, μεγάλο όγκο προϊόντων.

Στην σχετική ανακοίνωση θερμών ευχαριστιών προς τον κ. Νίκο Γιοχάλα, ο σύλλογος «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ», επεσήμανε:

«Συνάντηση με το κ. Γιοχάλα Νίκο και νέα παραλαβή οπωροκηπευτικών προϊόντων από την εταιρεία του την GNV, με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβούλου Αιγάλεω, κ. Γιάννη Σάμιου.

Τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας για πολλοστή φορά στην εταιρεία GNV, του κ. Γιοχάλα Νίκου & του Δημοτικού Συμβούλου Αιγάλεω, κ. Γιάννη Σάμιου, για την μόνιμη στήριξη τους στο σύλλογο μας.

Ήταν μια σημαντική συνάντηση με το κ. Γιοχάλα Νικόλαο, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα για το σύλλογο μας και μας υποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Η μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη και γνωρίσαμε έναν άνθρωπο πολύ απλό, αισιόδοξο, δοτικό και καλόκαρδο και μας έκανε να νιώσουμε σαν να τον ξέρουμε χρόνια.

Είμαστε πράγματι πολύ τυχεροί και χαρούμενοι που υπάρχουν άνθρωποι, που θέλουν να προσφέρουν μέσα από τη καρδιά τους βοήθεια για τους συνανθρώπους μας, που έχουν μεγάλη ανάγκη για ηθική και υλική στήριξη στις δύσκολες μέρες που περνάμε το τελευταίο καιρό!!! Ο θεός να σας έχει πάντα καλά και χρόνια σας πολλά!!!

Τα οπωροκηπευτικά προϊόντα παρέλαβαν η Πρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Ουρανία Αθανασοπούλου και η Γραμματέας κ. Καραγεώργου Σπυριδούλα.

Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε καλές γιορτές με υγεία, ευλογία, ευημερία και όλα τα καλά του θεού!!!».

 

 

gnvA

 

Στην σχετική φώτο, από αριστερά, η κ. Σπυριδούλα Καραγεώργου, ο κ. Γιάννης Σάμιος, η Γενική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης της GNV κ. Μαρία Γκόνη, η κ. Ουρανία Αθανασοπούλου και ο κ. Νίκος Γιοχάλας.

 

 

NEWMAKGNV