Προσυνεδριακή Συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω

 

1mesa

 

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Αιγάλεω πραγματοποιήσαμε την πρώτη Προσυνεδριακή Συζήτηση της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Η συζήτησή μας δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, όπως πολύ εύστοχα τόνισε ο Γενικός μας Διευθυντής Ioannis Bratakos. Το όραμά της σήμερα ολοκληρώνεται και πηγαίνει παρακάτω.
 
2mesa
 
Θέλω να ευχαριστήσω την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Niki Kerameus, την Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά, καθώς και το σύνολο των παρευρισκομένων για την πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση που είχαμε.
Η Παιδεία είναι το μέλλον μας. Παιδεία είναι και ο λόγος που έχουμε κατακτήσει όσα έχουμε κατακτήσει μέχρι σήμερα. Αυτή η Ελληνική Κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis και την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επέλεξαν να βάλουν στην άκρη το πολιτικό κόστος, να έρθουν αντιμέτωποι με παθογένειες δεκαετιών και να προχωρήσουν μπροστά. Αυτό σημαίνει πρόοδος, αυτό σημαίνει ανάπτυξη, αυτό σημαίνει κοινωνική πολιτική.
 
3mesa
 
4mesa
 
5mesa
 
6mesa
 
7mesa
 
8mesa
 
πηγή : Pavlos Marinakis