Σχολείο εν δράσει - 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω

 

arxikh

 

 

Πλούσιες και όμορφες δράσεις την Κυριακή 10/4 στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω.
 
 
Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου διοργάνωσε φιλικό αγώνα μπάσκετ Γονιών του 3ου γυμνασίου vs ομάδας Εκπαιδευτικών της Β' ΕΛΜΕ , με μήνυμα για την ☮️ Ειρήνη των λαών και κατά του πολέμου! 
 
 
Παράλληλα λειτούργησε στον προαύλιο χώρο Έκθεση και παζάρι βιβλίων και Πασχαλινό παζάρι με χειροποίητα είδη, λαμπάδες, διακοσμητικά και γλυκά, τα οποία είχαν επιμεληθεί μέλη του Συλλόγου Γονέων και έδωσαν μια χαρούμενη,  εορταστική πινελιά. .
 
 
Επίσης μαθητές , εκπαιδευτικοί και γονείς δημιούργησαν και φύτεψαν ένα παρτέρι με φυτά στην είσοδο του σχολείου, ομορφαίνοντας τον χώρο! 
 
1
 
2
 
 
Ευχαριστούμε θερμά όσους γονείς , μαθητές συμμετείχαν στις δράσεις, στήριξαν  και μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Ειδικότερα τον επικεφαλή της παράταξης "Αιγάλεω Νέα Εποχή" , Κο Λαμπρό Σκλαβούνο, την Δημοτική σύμβουλο κα Νίκη Βελλιανίτη, τον πρόεδρο πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και σύμβουλο για θέματα παιδείας Κο Νίκο Καββαδία, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Γονέων κο Δημήτρη Κουτσομπόλη και το μέλος του ΔΣ Βαγγέλη Τζώρτζη. Προέδρους και εκπροσώπους των ΔΣ των συλλόγων γονέων των σχολείων μας, του 8ου & 9ου δημοτικού, την κα Θεοδώρα Σιδηροπούλου ( 6ο ΓΕΛ Αιγάλεω), τον Κο Άρη Τσούτσια (14ο Δημοτικό ), την κα Κωνσταντίνα Τάτση ( 2ο Δημοτικό) και την κα Αλεξάνδρα Γιαννάκη ( 19ο Δημοτικό) .
 
3
 
Πολλές ευχαριστίες στην Β' ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας που συμμετείχε στον αγώνα μπάσκετ , σε όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς -μέλη της και στον πρόεδρο Θοδωρή Κατσωνόπουλο,  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πλαισίωσαν την δράση μας . 
 
( Για την ιστορία , στον αγώνα μπάσκετ τα περισσότερα καλάθια, άρα και την νίκη , πήραν οι Γονείς του 3ου Γυμνασίου! )
 
 
Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή του σχολείου μας, Κο Ανδρέα Χατζημηνά, που πάντα στηρίζει έμπρακτα , συμμετέχοντας ενεργά  στις δράσεις , καθώς και την εκπαιδευτικό κα  Ευαγωρου. 
 
 
Υγεία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!
 
 
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω
 
4
 
 
5
 
kosmikon nhstisima
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
 
 
kosmikon nhstisima
 
 
 
11
 
12
 
13
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24