ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 

ΣΤΗΝ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ;

 

ARXARAVV

 

 

Μπορεί ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να έβαλε τέλος στην εκλογολογία, αλλά στα κόμματα βρίσκονται σε κινητικότητα, δηλαδή ετοιμάζουν όλες τις εκλογικές λίστες.

Ένα από τα ονόματα με αναγνωρισιμότητα, αλλά και δυναμική, στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Πειραιά είναι και ο νυν Πρόεδρος της Προοδευτικής, κ. Αντώνης Αραβαντινός, που όχι απλά συζητιέται σε πρώτη φάση από την αρμόδια κεντρική κομματική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αλλά βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επιλογών, που πρόκειται να είναι υποψήφιοι με το Κίνημα Αλλαγής στις περιοχές μας.

Ο Αντώνης Αραβαντινός, που υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ, πριν έρθει στην εξουσία το 1981, ήταν πολλά χρόνια συνδικαλιστής με την ΠΑΣΚΕ, ενώ μάλιστα έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ), έχοντας μάλιστα κάνει και ενημερώσεις στην Ειδική Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής.

Η απώτερη καταγωγή της οικογένειας Αραβαντινού είναι από την Κεφαλλονιά, αλλά αργότερα εγκαταστάθηκαν στα Κρέσταινα Ηλείας. Ο πατέρας του Αντώνη Αραβαντινού, Ανδρέας, ήταν μέλος του ΚΚΕ, γεγονός που εκείνα τα δύσκολα χρόνια τον οδήγησε σε καταδίκη από Έκτακτο Στρατοδικείο και φυλάκιση.

Όσο αφορά την πόλη μας τον Κορυδαλλό, εκτός από Αρχιφύλακας του μεγαλύτερου Σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας, το περασμένο καλοκαίρι ο Αντώνης Αραβαντινός ανέλαβε ως Πρόεδρος την Προοδευτική στην Γ΄ Εθνική και πριν λίγο χρονικό διάστημα πανηγύρισε με την ομάδα του την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες και την SUPER LEAGUE 2 (πρώην Β΄ Εθνική), έπειτα από ολόκληρα 15 χρόνια.

 

 

LOGOK11