29χρονη σε καφετέρια στον Κορυδαλλό 

«έφαγε» αδέσποτη σφαίρα

 

adesp arxiki 

 

 

Μήπως γίναμε Μενίδι, χωρίς αθίγγανους ; 

Το βράδυ της Τρίτης 1 Αυγούστου είχαμε ένα ακόμη περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα, με θύμα μια 29χρονη γυναίκα.
Στις 23:25 σε καφετέρια της πόλης μας πλησίον της πλατείας Ελευθερίας (Ταξιαρχών 16)  29χρονη καθόταν με την παρέα της όταν ξαφνικά δέχτηκε σφαίρα!

Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα παρακάτω, έξω από ένα κομμωτήριο που ανήκει σε Αρμένιο, υπήρξε συμπλοκή και έπεσαν πυροβολισμοί.
Η αστυνομία εκτιμά ότι από τους πυροβολισμούς στο κομμωτήριο, μία σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στην κοιλιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο επεισόδιο που σημειώθηκε φέρεται να εμπλέκονται 8 με 9 άτομα.
Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
Η αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη έχει κάνει μέχρι στιγμής έξι προσαγωγές, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.
Κάτοικος της περιοχής: «Ακουσα πυροβολισμούς, είναι πολυσύχναστο μέρος, τρόμαξα»

 

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες δύο γυναίκες πάλι στον Κορυδαλλό είχαν τραυματιστεί από «αδέσποτες» σφαίρες.
Στην πρώτη περίπτωση, περίπου στις 23:00 το βράδυ, η πρώτη κυρία έπινε το ρόφημά της σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου διαπίστωσε ένα ελαφρύ κάψιμο στο γόνατό της και έπειτα άρχισε να αιμορραγεί. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το αντικείμενο που την είχε τραυματίσει και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σφαίρα εννέα χιλιοστών.

Μετά από λίγη ώρα, περίπου ένα χιλιόμετρο μακρύτερα, μια δεύτερη κοπέλα καθόταν σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας και ένιωσε τσούξιμο στο μηρό της, διαπιστώνοντας ότι έτρεχε αίμα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι φίλοι της και την μετέφεραν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου της αφαιρέθηκε το αντικείμενο. Προς έκπληξή τους, οι γιατροί που προηγουμένως είχαν αφαιρέσει το σφαιρίδιο από την ηλικιωμένη κυρία, είδαν ότι και η νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί από μια σφαίρα

 

adesp 04

 

adesp 03

 

adesp 02

 

adesp 01

Πηγή:www.protothema.gr

 

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ:
23:30 ακούστηκαν φωνές στην οδό Ταξιαρχών.
Είχε ξεκινήσει άγριος καυγάς μεταξύ περίπου 12 ατόμων, έξω από ένα κομμωτήριο.
Η κοντινή πλατεία Ελευθερίας ήταν κατάμεστη από κόσμο που διασκέδαζε στα μπαρ και τις καφετέριες της περιοχής.
Τα τραπέζια ήταν γεμάτα.
Ακούγονται απανωτοί πυροβολισμοί.
Μια ομάδα ατόμων πλησίασε τρία άτομα που βρίσκονταν έξω από το κομμωτήριο. Ξεκίνησε έντονος καβγάς και κάποιος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί.
Έπεσαν τουλάχιστον δύο πυροβολισμοί και αμέσως κάποιοι άρχισαν να τρέχουν. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο “πιστολέρο” καταδίωξε έναν άνδρα ως την άκρη του δρόμου κοντά στην πλατεία Ελευθερίας συνεχίζοντας να πυροβολεί.
Επικράτησε πανικός. Δυστυχώς μια από τις σφαίρες που έριξε ο δράστης βρήκε στην κοιλιά μια 29χρονη γυναίκα που καθόταν με την παρέα της σε τραπέζι καφετέριας.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφόρο μετέφερε άμεσα στο Αττικό Νοσοκομείο τη γυναίκα.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο όπου η γυναίκα τραυματίστηκε, αλλά και το κομμωτήριο.
Αμέσως εξετάστηκε ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, ο οποίος ήταν παρών στη συμπλοκή και όπως κατέθεσε δέχθηκε μαζί με δυο συγγενής του αναίτια επίθεση από μια ομάδα 8-9 ατόμων.

 

dias

 

adesp 05


WWW.NEWSIT.GR