Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κορυδαλλού

Σταύρου Κασιμάτη στους επιτυχόντες

των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

 

 

 

 

KASIM

 

 

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αναλυτικά, το μήνυμα:

«Σήμερα ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες και οι κόποι σας για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φτάσατε στο τέλος του αγώνα, δίνοντας με επιτυχία την «πρώτη μάχη» της ζωής σας, ώστε πορευτείτε σε νέους δρόμους γνώσης. Εύχομαι οι σπουδές στις σχολές που επιλέξατε να σας ανοίξουν νέους δρόμους και ορίζοντες γνώσης και προσωπικής εξέλιξης.

Όμως ο δρόμος της προόδου εκπλήρωσης των ονείρων μας δεν περνά μόνο μέσα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Σε ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, όπως είναι αυτό που καλείστε να ζήσετε, οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες είναι μια διαρκής πρόκληση, που προϋποθέτουν συνεχή αγώνα, διάθεση για μάθηση και συνεχή επιμόρφωση. Γι’ αυτό εύχομαι και προτρέπω όλες και όλους, ανεξάρτητα από τα σημερινά αποτελέσματα, να συνεχίσετε να προσπαθείτε και να αναζητάτε ευκαιρίες και νέους δρόμους, ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Ως δημοτική αρχή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια που φοιτήσατε στα σχολεία της πόλης μας, θα είμαστε στο πλάι όλων των νέων μας, αρωγοί και συμπαραστάτες».