ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 

Ο ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

 

KAVIER

 

 

Ένα μεγάλο παιχνίδι για την προημιτελική φάση (8) του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΟ φιλοξενεί το μεσημέρι (στις 4) της Κυριακής 20 Μαίου 2018, η πόλη μας ο Κορυδαλλός. Στην ουδέτερη έδρα του ΔΑΚ Κορυδαλλού – δίπλα από τις φυλακές – κοντράρονται η ιστορική Καβάλα και ο ΟΦ Ιεράπετρας, δύο ομάδες που αγωνίστηκαν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και η μεν Καβάλα ήρθε 3η στον 1ο όμιλο, ενώ την ίδια θέση (3η) κατέλαβε και η Ιεράπετρα στον 8ο όμιλο.
Η αποστολή του ΑΟ Καβάλας που ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ανυφαντάκης αποτελείται από τους εξής παίκτες: Δήμιζας, Παπαποστόλου, Χατζηκυριάκου, Παυλίδης, Βαλαβανόπουλος, Περσίδης, Κέρθι, Ηλιάδης, Αδαμάκης, Ντουρτμές, Σέχου, Παπαδόπουλος, Μπλιός, Θωμαϊδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης Προβατίδης.
Όσο αφορά τον ΟΦ Ιεράπετρας, που για πρώτη φορά στην ιστορία του αναμετριέται επίσημα με σύλλογο από την Βόρειο Ελλάδα, ο προπονητής Γιάννης Μάγγος αναμένεται να παρατάξει το δυνατότερο σχήμα. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι Νταούλας από την Δυτική Αττική με συνεργάτες τους Ντζουροπάνο και Βαλκάνο από την ίδια Ένωση.
Ο αγώνας είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, θα υπάρξει παράταση (πέναλτι κτλ.).
Τα άλλα τρία ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι τα εξής: Θύελλα Ραφήνας – Παναρκαδικός, Νίκη Βόλου - Μέγας Αλέξανδρος, Νέος Αμφίλοχος - ΑΕ Κηφισιά.


 Ο αγώνας θα καλυφθεί live και διαδικτυακά από το SPORTALTV.GR

 

 

BABAARX

 «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ» – Οικογενειακή Ταβέρνα: Χειμάρας 28 & Ιθάκης, Κορυδαλλός, 210 5624737.

 

 

DREAM1

 DREAM HALL (ΜΠΑΜΠΗΣ) – Πολυτελή Αίθουσα Εκδηλώσεων: Αθ. Διάκου 78 (Σχιστό), Κορυδαλλός, 210 5624737.