Το ψηφοδέλτιο της νίκης

παρουσιάζει ο Σταύρος Κασιμάτης

Δευτέρα 6 Μαΐου, 8 μ.μ, πλατεία Αγ. Γεωργίου

 

KASIMATIS EGAINIA

 

 

Ισχυρό, ενωτικό και πλήρως ανανεωμένο είναι το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη και του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» που διεκδικεί ξανά την εντολή των δημοτών στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Τα 62 πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού σε ανοιχτή συγκέντρωση την Δευτέρα 6 Μαίου, στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός στελεχώνεται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς αλλά και νέα πρόσωπα, αφού ο Σταύρος Κασιμάτης επέλεξε να προχωρήσει σε ευρύτατη ανανέωση του ψηφοδελτίου του, συμπεριλαμβάνοντας σημαντικούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας με αναφορές στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση, στην επιχειρηματικότητα και στον εθελοντισμό.

Τα νέα πρόσωπα που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα προσεγγίζουν το 70% των υποψηφίων. Το στοιχείο της ανανέωσης συνδυάζεται με την εμπειρία και τη γνώση, αφού εκ νέου υποψήφιοι είναι 19 εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, από τρεις διαφορετικές παρατάξεις, καθώς και μια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής

 

 

KASIMATIS EGAINIA2