Μεγαλειώδης συγκέντρωση- Μήνυμα ισχυρής νίκης

 

η συγκέντρωση παρουσίασης του συνδυασμού του

 

Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη

 

 

FRONT2

 

 

 

«Πολίτες για τον Κορυδαλλό»

 

 

Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, οι δημότες του Κορυδαλλού έστειλαν με την παρουσία τους μήνυμα ισχυρής νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, με πάθος και παλμό, ο Σταύρος Κασιμάτης παρουσίασε την Δευτέρα 6 Μαΐου, τους 62 υποψήφιους, άνδρες και γυναίκες που στελεχώνουν τον συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» και έστειλε μήνυμα νίκης και ισχυρής εντολής από τον Κορυδαλλιώτικο λαό να συνεχίσει την δημιουργική πορεία που διανύει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια. «Συνάντηση νίκης και ανανέωσης της εμπιστοσύνης του Κορυδαλλιώτικου λαού» χαρακτήρισε τη συγκέντρωση ο Σταύρος Κασιμάτης. «Μας εξουσιοδοτείτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να βαδίσουμε πάνω στο δύσκολο δρόμο που χαράξαμε μαζί εδώ. Να πορευτούμε αυτοδύναμα, αυτόνομα, ανεξάρτητα. Κόμμα μας είναι το συμφέρον της πόλης και μόνο αυτό», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

 

 

FOTO1

 

 

Ζητάμε την θετική σας ψήφο για άλλη μια φορά. Ζητάμε να μας ψηφίσετε για το έργο που ως τώρα υλοποιήσαμε, για όλα όσα υποσχεθήκαμε και τα κάναμε πράξη, για το πρόγραμμα και τους στόχους που σας καταθέτουμε, για όλα όσα μαζί καταφέραμε και θα καταφέρουμε. Ξεπερνάμε τις δυσκολίες και υπερβαίνουμε τα εμπόδια επειδή πάντοτε προτάσσουμε το συμφέρον της πόλης. Για εμάς το πρώτο και μεγαλύτερο κόμμα είναι ο Κορυδαλλός, τόνισε χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού.

 

 

FOTO2

 

 

Κάνοντας απολογισμό του έργου που πραγματοποιήθηκε στον Κορυδαλλό, σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για την χώρα, ανέφερε ότι έγιναν πράξη έργα που αλλάζουν την ποιότητα ζωής και προσανατολίζουν την πόλη σε πορεία ανάπτυξης και προόδου. Μεγάλα έργα, όπως το πάρκο 10 στρεμμάτων στη θέση των Φυλακών, το Κλειστό Κολυμβητήριο, το Δημαρχείο, η ανάπλαση των 88 στρεμμάτων που ξεκινά σε λίγες μέρες. Όλα πραγματοποιούνται χωρίς να επιβαρύνουν τους δημότες και τις επόμενες γενιές, χωρίς να υποθηκεύουν με δανεισμό το μέλλον της πόλης, χωρίς να προέρχονται από δανεισμό». Και φυσικά το μεγάλο έργο, που βγάζει από την συγκοινωνιακή απομόνωση τον Κορυδαλλό, το Μετρό, που ξεκινά νωρίτερα χάρη στις συστηματικές προσπάθειες της δημοτικής αρχής και τη συνεργασία με τους γειτονικούς Δήμους.

 

 

FOTO3

 

 

Ο Σταύρος Κασιμάτης αναφέρθηκε και στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται με ένα δίκτυο κοινωνικής προστασίας για μεγάλες κοινωνικές ομάδες με προτεραιότητα σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και όλες τις ηλικίες. Επίσης στις 65 δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού, όπου συμμετέχουν 5000 πολίτες όλων των ηλικιών. Ειδική αναφορά έκανε στο «Σπίτι του Στίβου» και τις άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που σχεδιάζεται στα πρώην Λατομεία, με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ, που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού.

 

 

FOTO5

 

 

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν με πλήρη συνείδηση των νέων συνθηκών που δημιουργεί η απλή αναλογική, η οποία απαιτεί πρόσωπα που δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης, διάθεση συνεννόησης και μπορούν να κάνουν πράξη την συνεργασία, την σύνθεση απόψεων και την ενότητα. Πρόσωπα με εντιμότητα, σύγχρονη αντίληψη, δημοκρατικές ευαισθησίες, αρχές, αξίες και προτεραιότητες που προτάσσουν το συμφέρον της πόλης. Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει και το πρόσωπο του Δημάρχου και η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

FOTO6

 

 

Σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Δήμαρχος παρουσίασε τους 62 υποψήφιους , που έγιναν δεκτοί με θερμά χειροκροτήματα, δήλωσε υπερήφανος για όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες, ενώ τόνισε ότι αποτελούν έναν συνδυασμό από καταξιωμένους Κορυδαλλιώτες, με αναφορές σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου. Επαγγελματίες, επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, όλοι τους εθελοντές, όλοι τους στρατευμένοι για την κοινωνία και τον συνάνθρωπο. Ένα ισχυρό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο το οποίο αποτελούν άνθρωποι εμπνευσμένοι, άνδρες και γυναίκες, που αποφάσισαν αυτή την δύσκολη στιγμή για την χώρα να θέσουν τον εαυτό τους στην διάθεση της πόλης που ζουν και αγαπούν.

 

 

FOTO8

 

 

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν: Οι βουλευτές Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη και Εύη Καρακώστα, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, πρώην πρύτανης, πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακόμα, ο τ. Αντιπρόεδρος Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης, ο Στέφανος Χρήστου, πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Β΄ Πειραιά, ο Χάρης Τσιλιώτης, υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ και οι υποψήφιοι βουλευτές Β΄ Πειραιά του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης, Γραμματέας Επικοινωνίας, Δημήτρης Λιντζέρης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Σταυρούλα Στεφανίδου.

 

Ακόμα, ο Χρήστος Φωτιάδης γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, ο Μιχάλης Λιβανός, πρόεδρος Νομαρχιακής ΝΔ Περιφέρειας Πειραιά και ο Γιώργος Μεντζελίδης, γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο Γιάννης Σγουρός, πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης.

 

 

FOTO10

 

 

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Μοίρας και Μαρία Λαμπρίδου, οι πρώην Αντιπεριφερειάρχες και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πειραιά Δημήτρης Κατσικάρης και Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Μακρυνός. Επίσης, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παναγιώτα Καλαμάρη, Ηλίας Μεσολογγίτης, Αθηνά Μπούτση- Χαραλαμπίδου, Μανώλης Νικητάκης, Θάνος Νίκου, Βασίλειος Πανταζής, Νίκος Παπαγεωργίου, Χρήστος Στούκας, Άρης Στοφορίδης, Γιώργος Σωπηλιάδης, καθώς και ο Λεωνίδας Δραγουμάνος, εκπρόσωπος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

 

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Μιλτιάδης Θεόδοτος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκαιας- Ρέντη Θανάσης Τερζής και Γιάννης Παπαδάκης και Κερατσινίου- Δραπετσώνας Νικόλαος Φλέσσας.

 

 

 

FOTO

 

 

 

DREAMOK