ΓΕΩΡΓΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

ARXGEO

 

 

 

Το δικό του… χρώμα δίνει με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» του Δημάρχου κ. Σταύρου Κασιμάτη, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Συγγραφέας, κ. Δημήτρης Γεωργάς, σε αυτή την εκλογική «μάχη» του Μαίου.

Γεννημένος στην γειτονική Κοκκινιά και μεγαλωμένος στην πόλη μας τον Κορυδαλλό, μπήκε από νωρίς στα δύσκολα και στα πεδία υψηλών απαιτήσεων, για να γίνει μόλις σε ηλικία 26 ετών, από τους νεότερους Α΄ Μηχανικούς του Εμπορικού Ναυτικού παγκοσμίως. Η ενασχόληση του με την θάλασσα κράτησε σχεδόν 35 χρόνια, αλλά το ταξίδι της περιπέτειας και της αναζήτησης δεν το άφησε ποτέ, όντας προσωπικότητα, που ανέλυε περαιτέρω το κάθε τι στην ζωή, ψάχνοντας το νήμα…

Η συνταξιοδότηση του το 2003, ήταν απλά μία τυπική συνθήκη, αλλά όχι ένα τέλος. Μάλλον μία νέα αρχή, ως πνεύμα που αναζητά την δράση. Ασχολήθηκε με την συγγραφή, εκδίδοντας 4 βιβλία, ενώ παράλληλα έγινε τακτικό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Γαλουχημένος με τις αξίες των λαϊκών γειτονιών της πόλης μας, η αγάπη του για τον συνάνθρωπο, για την κοινωνία, για τον Κορυδαλλό, παραμένει ισχυρή και άσβεστη. Αυτά τα στοιχεία τον κινητοποιούν και τον κρατούν πάντα στις επάλξεις.

«Η αγάπη μου για τον Κορυδαλλό με οδήγησε στην ενασχόληση με τα κοινά, έτσι ήταν πολύ φυσικό για μένα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Σταύρου Κασιμάτη να είμαι μαζί του σε αυτές τις εκλογές θέτοντας τον εαυτό μου στην υπηρεσία της πόλης. Σας ζητώ την ψήφο σας για να συμβάλλω κι εγώ με όσες δυνάμεις διαθέτω για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος που οραματίζεται την πόλη του μέλλοντος, μια πόλη καλύτερη για τα παιδιά μας, γιατί Εμείς Μπορούμε!», μας επεσήμανε ο συμπολίτης μας Συγγραφέας κ. Δημήτρης Γεωργάς.

 


 

GEORGES

 

 

 

ULTR