ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΙΣΣΑ

ΑΝΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ

MANOLPENTH

 

Θλίψη και μόνο θλίψη στο άκουσμα της είδησης για το ξαφνικό «φευγιό» της γνωστής, δραστήριας και μαχητικής Κορυδαλλιώτισσας, Άννας Μανωλάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκ των ιδρυτικών μελών του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ» του πρώην Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, υπέστη ανακοπή το πρωί της 18ης Μαίου 2020.

Η είδηση, που έχει συγκλονίσει τους πάντες σε όλο τον Κορυδαλλό, έγινε γνωστή από τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας και γνωστό δημοσιογράφο, κ. Παύλο Γερακάρη, ο οποίος σημείωσε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό:

«"Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή, σήμερα το πρωί, η Άννα Μανωλάκου, από τα σημαντικά στελέχη του Δήμου Κορυδαλλού, με πλούσια δράση στα κοινωνικά προγράμματα και ανεκτίμητη προσφορά στον τομέα επικοινωνίας. Η θλιβερή είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στις οργανώσεις γυναικών στις οποίες είχε μεγάλη και διαχρονική παρουσία. Τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της».

Η Άννα Μανωλάκου, εκτός των άλλων πλούσιων κοινωνικών δράσεων της, είχε διατελέσει, παραθέτοντας σπουδαίο έργο, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού.

Στην κεντρική φώτο η αείμνηστη Άννα Μανωλάκου με τον πρώην Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Σταύρο Κασιμάτη.

 

 

MAMOK