Μια Παιδική Χαρά κατασκευασμένη αποκλειστικά από ανακυκλωμένα  υλικά 

 

anakyklwsimharxikh

 

 

Μια Παιδική Χαρά κατασκευασμένη αποκλειστικά από ανακυκλωμένα υλικά δημιουργήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου Χαϊδαρίου, κατόπιν χορηγίας του BlueCycleπρος τον Δήμο μας.

Το BlueCycle είναι ένα πρόγραμμα Γαλάζιας και Κυκλικής Οικονομίας που σκοπό έχει την επανα-αξιοποίηση πλαστικών που προέρχονται από τη ναυτιλιακή και αλιευτική δραστηριότητα. Φιλοσοφία του είναι τα πλαστικά υλικά, αντί να καταλήγουν στη θάλασσα, να αξιοποιούνται ως πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας για διάφορες χρήσεις. Με τις δράσεις αυτές αυξάνεται η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το πολυόργανο της Παιδικής Χαράς έχει σχεδιαστεί με σκοπό να παροτρύνει τα μικρά παιδιά στη δημιουργία του προσωπικού τους «παραμυθιού» κατά το παιχνίδι, αντί να επαναλαμβάνουν τις τυποποιημένες δραστηριότητες που υπάρχουν σε κάθε Παιδική Χαρά.

Μια δημιουργία πρωτότυπη καί στο υλικό της αλλά καί στο σχεδιασμό της κοσμεί πλέον την Πλατεία Δημαρχείου μας. Θερμές ευχαριστίες στο BlueCycleγια τη σημαντική αυτή χορηγία προς τον Δήμο μας !

 

anakyklwsimh2

 

PAPAGOU