ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο JUAN ANTONIO LOPEZ GEMIO

arxtourn

 

 

Ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιρικό καλοκαιρινό καμπ, με διεθνείς προδιαγραφές, για ηλικίες από 5 έως 16 ετών, διοργανώνει στην πόλη μας το Χαϊδάρι από τις 24 έως 26 Ιουνίου 2022, ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που είναι ενταγμένος από τον Μάϊο του 2020 στο Δίκτυο Σχολών του μεγάλου ισπανικού συλλόγου VALENCIA CF (Βαλένθια) στην ΝοτιοΑνατολική Μεσόγειο.

Σε αυτό μάλιστα το καμπ στο Χαϊδάρι, εκ μέρους της μητρικής ομάδας από την Βαλένθια της Ισπανίας, θα παραστεί και τις τρεις (3) μέρες το μέλος του προπονητικού τιμ, ο

Juan Antonio Lopez Gemio (κεντρική φώτο).

 

 

XUAN1

 

Στο σχετικό δελτίο τύπου, ο Αστέρας Χαϊδαρίου αναφέρει:

«Για ηλικίες 5-16 ετών

Με προπονητές της Ακαδημίας της Βαλένθια και την δύναμη του δικτύου της Ακαδημίας, στo Χαϊδάρι 24-26/6/22!!!

Τα ValenciaCFSoccerCamps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της ValenciaCFAcademy.

Τα ValenciaCFSoccerCamps έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό.

Απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη προπονητών της ValenciaCFAcademy.

Ταυτόχρονα όμως τα ValenciaCFFootballCamps στοχεύουν στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και στην συνέχεια μέσα από το EliteProgram να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην ValenciaCFAcademy.

 

Οι Πολυτιμότεροι – MVP – παίκτες του camp θα κερδίσουν:

 

Συμμετοχή στο Valencia CF Academy Camp (Βαλένθια)

 

Συμμετοχή στο Valencia CF Academy SEE Elite Camp (Ελλάδα)

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6942865475 – 6973646566»

 

 

DOMOKYR