ME ΕΠΤΑ (7) “ΜΙΚΡΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

arxastermikr

 

 

Το προηγούμενο διάστημα των δύο (2) εβδομάδων παραθέσαμε σχετικά δημοσιεύματα, που αφορούσαν τις ανανεώσεις συνεργασιών του Αστέρα Χαϊδαρίου για τη νέα σεζόν 2022-2023 και το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, με παίκτες από το ήδη υπάρχον ρόστερ, όπου συνολικά έφτασαν τις 13 επεκτάσεις συμφωνιών, ενώ υπάρχουν, ακόμη, ορισμένες περιπτώσεις, που θα ανακοινωθούν μέσα στον Αύγουστο. Όπως επίσης και οι μεταγραφικές προσθήκες, που έχουν δρομολογηθεί, και αναμένεται η γνωστοποίηση τους.

Πέρα, όμως, από τις παραπάνω κατηγορίες, όπως κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα, ο Αστέρας Χαϊδαρίου συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη και στα δικά του παιδιά, που προέρχονται από τις παραγωγικές ακαδημίες του συλλόγου και πάντα στελεχώνουν και μετέχουν στο έμψυχο δυναμικό του σωματείου.

Έτσι λοιπόν, μετά τους, Βασίλη Χατζηπουλίδη, Γιάννη Πετρονικολό, Δημήτρη Παπαχαρίση, Ανδρέα Μανέντη, Θάνο Καραγεώργο, Βασίλη Καραγιάννη, Παναγιώτη Γκίλα, Μιχάλη Κιουρκτσή, Γρηγόρη Λέλη, Στράτο Μακρή, Γρηγόρη Μπούρα, Ανδρέα Κωστάκο και Έλτριοτ Χαλιλάϊ, ο Χαϊδαριώτικος σύλλογος με απόφαση του προπονητή Χρήστου Γιώτη, δημοσιοποίησε σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, ότι στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος θα λάβουν μέρος οι νεαροί, Γιώργος Θαναηλάκης, Νίκος Μαρτίνος, Άγγελος Τσουρής, Θανάσης Πλέσσας, Γιάννης Γιαλελής, Θανάσης Ελαιοτριβάρης και Πέτρος Ζωγόπουλος.

Μάλιστα, οι πέντε (5) πρώτοι της σχετικής λίστας, έχουν προωθηθεί από το περασμένο καλοκαίρι στο ανδρικό τμήμα, και ήδη έχουν καταγράψει επίσημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Γιώτης, αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δίνει ευκαιρίες.

 

 

DOMOKYR

 

 

 

 

ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

MESSMIKRR

 

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός Γιώργος Θαναηλάκης, με καταγωγή από τα Γιάννενα, τελείωσε το Λύκειο πριν δύο (2) μήνες, και την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022), έπαιξε σε 16 ματς πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ με τον Αστέρα Χαϊδαρίου.

Ο 16χρονος αμυντικός Νίκος Μαρτίνος, αγωνίστηκε σε επτά (7) παιχνίδια της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2021-2022 με την φανέλα του Αστέρα Χαϊδαρίου.

Από την ίδρυση του Αστέρα Χαϊδαρίου, μεγάλωσε μέσα στις ακαδημίες του, ο 16χρονος πορτιέρο Άγγελος Τσουρής, ο οποίος την αγωνιστική χρονιά που πέρασε (2021-2022) πήρε το… «βάπτισμα» και κατέγραψε πέντε (5) εμφανίσεις στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ανάλογη περίπτωση, δηλαδή στις ακαδημίες του Αστέρα Χαϊδαρίου από την ίδρυση του, και ο 18χρονος μέσος Θανάσης Πλέσσας. Προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα το περασμένο καλοκαίρι, και πάρα τις μαθητικές – λυκειακές υποχρεώσεις του, κατέγραψε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, πέντε (5) συμμετοχές στην Γ΄ ΕΠΣΑ με τα χρώματα του Αστέρα Χαϊδαρίου. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ο νεαρός συμπολίτης μας, πριν λίγα 24ωρα, κατέγραψε μία σπουδαία προσωπική επιτυχία, καθώς μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, εισήχθη στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο 17χρονος επιθετικός Γιάννης Γιαλελής, στην Γ΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2021-2022 είχε δύο (2) εμφανίσεις.

Επίσης, στην προετοιμασία θα λάβουν μέρος, ο 18χρονος μέσος Θανάσης Ελαιοτριβάρης (φέτος έδινε πανελλήνιες εξετάσεις και δεν ακολούθησε, τακτικά, το αγωνιστικό πρόγραμμα του σωματείου), αλλά και ο 16χρονος επιτελικός μέσος Πέτρος Ζωγόπουλος.

 

 

 

DOMOKYR