ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

XIOTZK

 

 

Συνεχίζεται το δομημένο πλάνο του Αστέρα Χαϊδαρίου και του προπονητή του, Χρήστου Γιώτη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, το Χαϊδαριώτικο σωματείο, ανακοίνωσε δύο (2) ακόμη επεκτάσεις συνεργασιών, με παίκτες από το περσινό ρόστερ, και συγκεκριμένα με τους Βασίλη Ζαχαρόπουλο (αριστερά στην κεντρική φώτο) και Χρήστο Καραγιαννίδη (δεξιά στην κεντρική φώτο).

Συνολικά ο Αστέρας Χαϊδαρίου, έως τώρα, έχει φτάσει τις δεκαπέντε (15) ανανεώσεις, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές των, Βασίλη Χατζηπουλίδη, Γιάννη Πετρονικολού, Δημήτρη Παπαχαρίση, Ανδρέα Μανέντη, Θάνου Καραγεώργου, Βασίλη Καραγιάννη, Παναγιώτη Γκίλα, Μιχάλη Κιουρκτσή, Γρηγόρη Λέλη, Στράτου Μακρή, Γρηγόρη Μπούρα, Ανδρέα Κωστάκου, Έλτριοτ Χαλιλάϊ, ενώ ακόμη στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος θα λάβουν μέρος, όπως γράψαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας και οι επτά (7) νεαροί, Γιώργος Θαναηλάκης, Νίκος Μαρτίνος, Άγγελος Τσουρής, Θανάσης Πλέσσας, Γιάννης Γιαλελής, Θανάσης Ελαιοτριβάρης και Πέτρος Ζωγόπουλος, που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος, που έχει γεννηθεί το 1991, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κατάγεται από την Φθιώτιδα. Ο 31χρονος παίκτης έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολ. Πειραιά και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με την φανέλα του ιστορικού Αργοναύτη Πειραιά, εν συνεχεία πέρασε από την ΑΕ Χατζηκυριακείου σε Γ΄ και Β΄ Πειραιά, ενώ εδώ και τρία (3) έτη έχει ενταχθεί στον Αστέρα Χαϊδαρίου. Με την ομάδα της πόλης μας στην Γ΄ ΕΠΣΑ, την σεζόν 2019-2020 είχε 16 εμφανίσεις, την επόμενη περίοδο 2020-2021 έπαιξε σε έξι (6) ματς και σημείωσε ένα (1) γκολ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022), κατέγραψε 15 συμμετοχές.

Ο ταλαντούχος 20χρονος, Χρήστος Καραγιαννίδης, ήρθε στον Αστέρα Χαϊδαρίου, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και έπαιξε σε δύο (2) ματς της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ο Καραγιαννίδης, που αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων και σε ηλικία 15 ετών έχει αγωνιστεί με τους Πόντιους στην Α΄ κατηγορία του Πειραιά. Ακολούθησε ένα διετές πέρασμα του (2019-2020 / 2020-2021) από τον ιστορικό Ορφέα Αιγάλεω μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, ενώ στο α΄ μισό της περιόδου 2021-2022, είχε 5 συμμετοχές με την ΑΕ Περάματος στην Α΄ Πειραιά.

 

 

MESSOKNEW