ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ARXASTTTOK

 

 

Ο Χρήστος Αναστασάτος (στην κεντρική φώτο / πρώτος από αριστερά), είναι η πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Αστέρα Χαϊδαρίου σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023.

 

Ο 32χρονος μέσος, έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική διαδρομή του από τον Όμηρο Νεοχωρίου και την ΑΕΚ Αγ. Γεωργίου της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας. Το 2016 έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Αττική και ξεκινά την παρουσία του στο β΄ μισό της σεζόν με τον Πλάτωνα στην Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου καταγράφει 6 συμμετοχές και ένα (1) γκολ, ενώ την επόμενη περίοδο (2016-2017) με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία παίζει σε 10 αγώνες.

 

Εν συνεχεία φοράει την φανέλα των Νικητών Ανθούσας (ΕΠΣΑΝΑ) και των Φιλάθλων (ΕΠΣ Πειραιά).

 

Στο β΄ μισό της σεζόν 2018-2019 παίζει σε 13 ματς (1 γκολ) της Γ΄ ΕΠΣΑ με τα Πράσινα Πουλιά, ενώ την περίοδο 2019-2020 αγωνίζεται στην Γ΄ ΕΠΣΑ με τους Αμπελόκηπους (7 συμμετοχές), όπως και τις αγωνιστικές χρονιές 2020-2021 (4 αγώνες) και 2021-2022 (11 ματς).

 

Στο α΄ μισό της φετινής περιόδου 2022-2023, ο Αναστασάτος φόρεσε 3 φορές την φανέλα του Αστέρα Γλυφάδας, ενώ με τον Αστέρα Χαϊδαρίου έκανε ντεμπούτο στον αγώνα της περασμένης – 9ης – αγωνιστικής.

 

Την προσεχή, 10η αγωνιστική, ο Αστέρας Χαϊδαρίου υποδέχεται την Πέρα Κλουμπ, με τον προπονητή Χρήστο Γιώτη, να έχει στο «μπλοκάκι» του, απουσίες.

 

Εκτός πλάνων, είναι οι άτυχοι Ντερβίσι Ρίγκερς, Γρηγόρης Μπούρας, που έχουν υποστεί χιαστούς, ενώ στο ιατρικό δελτίο από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου είναι και ο ικανότατος Έλτριοτ Χαλιλάϊ, που ταλαιπωρείται από τους κοιλιακούς του.

 

Στα θετικά, είναι η επιστροφή του 22χρονου Κυριάκου Παπαγεωργίου, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο είχε αποκτηθεί από τον Διαγόρα Αιγάλεω, αλλά δεν πρόλαβε να καταγράψει συμμετοχή, για ιατρικούς λόγους, που απαιτούσαν θεραπευτική αγωγή. Πλέον ο ταλαντούχος παίκτης επανήλθε στις προπονήσεις και υπολογίζεται από τον τεχνικό του.


    

YESSNEW