ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ

ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-2023 ΤΗΣ Γ΄ ΕΠΣΑ

ARXTELAST

 

 

Ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα Σαββάτου 6 Μαϊου 2023 η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023 και ο Αστέρας Χαϊδαρίου την τελευταία (22η) αγωνιστική στον 2ο όμιλο, υποδέχεται στην έδρα του (στις 5 το απόγευμα), το ΔΑΚ Δάσους Χαϊδαρίου, την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Η ομάδα της πόλης μας, πάντα, όταν παίζει εντός έδρας το τελευταίο ματς της σεζόν, φροντίζει να υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρα στην εξέδρα, για το «αντίο» σε μία ακόμη απαιτητική σεζόν, όπου μάλιστα, ο σύλλογος, πιστός στο ποδοσφαιρικό δόγμα του, προώθησε και άλλους παίκτες από τις οργανωμένες ακαδημίες του στο ανδρικό τμήμα.

Για το τελευταίο ματς της σεζόν, η δραστήρια Πρόεδρος και παράγοντας “κόσμημα” για το αθηναϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, απηύθυνε κάλεσμα προς όλες και όλους, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αύριο Σάββατο στις 17:00 στο γήπεδο μας η ανδρική μας ομάδα δίνει τον τελευταίο της αγώνα της σεζόν. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να έχουμε δίπλα μας τους αθλητές μας και τους γονείς, να χειροκροτήσουμε ενωμένοι τους παίκτες μας για την φετινή τους προσπάθεια και να δείξουμε στους εκπροσώπους της ΕΠΣΑ που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, πως είμαστε μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια».

 

* Στην κεντρική φώτο, από το τελευταίο ματς του Αστέρα Χαϊδαρίου την περασμένη σεζόν 2021-2022, και συγκεκριμένα το πρωϊνό της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022, όπου οι φίλοι του σωματείου συνέρρευσαν, μαζικά, σε έναν ακόμη αγώνα – γιορτή της ομάδας τους, αποδεικνύοντας, την αντίληψη τους ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι χαράς!

 

 

YESSNEW